Mutaveijarit: musiikkikonsertti 5.2.

Muikea ja veikeä lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! Mutaveijarit on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä mukaansatempaavista lauluistaan, joita kuuntelevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.

Yhtyeen musiikki ja albumit ovat saaneet palkintoja ja kunniamainintoja lastenmusiikin Jellonagaalasta sekä Varhaisiän Musiikinopettajien ry:ltä, ja molemmat yhtyeen albumit ovat olleet Emma-ehdokkaina lastenmusiikkikategoriassa.

Mutaveijarit toivottavat kaikki kanssamatkustajat tervetulleiksi mutamatkoille: "Hyppää kyytiin nyt! Laita kiinni turvavyö!”
 

Esityksen tiedot 

Ikäsuositus: 3-8v
Esityksen kesto: n. 45 min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 10€
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri su 5.2 klo 15
 

Työryhmä

Mutaveijarit: Veikko Muikku, Johanna Mäkitalo, Mari Nieminen, Jussi Nikula, Miia Reko, Eveliina Saikkonen, Saija Santavirta, Leena UntamalaTyyppä: Taina Mäki-Iso
Valokuvat: Antti Kokkola

www.mutaveijarit.fi
https://www.facebook.com/mutaveijarit
https://www.instagram.com/mutaveijarit/

 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 5.2. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 2.1. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986. 

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.