Nurinpäin Kollektiivi: Näkymätön 30.10.- 6.11.

Näkymätön on nukketeatterin innoittama komedia yksinäisyydestä, joka kerrotaan elävän musiikin, huonekalujen ja liikkeen keinoin. Seuraamme Lo:n arkea ja päivittäistä kamppailua olla näkyvä. Mitä voimme tehdä, jotta kaikki kokisivat tulevansa nähdyksi? Kuka kantaa vastuun siitä, että kaikki saavat olla mukana, myös yksinäiset?
Osittain interaktiivinen esitys on suunnattu 1.-4. luokkalaisille.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 7-10.v
Esityksen kesto: 45min
Esityksen kieli: sanaton
Liput: 10€ (Koululaisryhmät 5€)
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri
ensi-ilta su 30.10 klo 15, su 6.11. klo 15

Näytökset koululaisryhmille: ti 1.11. klo 10 ja to 3.11. klo 10,  to 3.11. klo 12
 

Työryhmä

Konsepti, käsikirjoitus & lavalla: Pauliina Vesslin & Victoria Lindqvist
Ohjauskonsultaatio: Agneta Lindroos & Laura Hallantie
Käsikirjoituskonsultaatio: Lars Wingård
Musiikki: Victoria Lindqvist
Visualisointi & valokuvat: Maria Zitting
 

Nurinpäin Kollektiivi on vapaa ryhmä, joka koostuu eri taiteenalojen ammattilaisista. Työryhmä toteuttaa erilaisia taidehankkeita ja sen yhtenä keskeisenä tavoitteena on laajentaa ja kehittää monitaiteellista esitystoimintaa sekä sukupolvien ja kulttuurien välistä kohtaamista. 

Työryhmä on kokenut erittäin antoisaksi työskentelymenetelmäksi sen, että konseptia ja tarinaa aletaan työstää erilaisten elementtien, kuten esineiden, heijastusten ja musiikin avulla. Näin esitykseen syntyy ihan omanlaisensa maailma. Käsikirjoitus syntyy kerättyjen tarinoiden ja näiden kokeilujen myötä.

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 30.10. klo 15 
Varaa liput esitykseen su 6.11. klo 15 

Arkinäytökset
Varaa liput esitykseen ti 1.11. klo 10
Varaa liput esityksen to 3.11. klo 10 
Varaa liput esityksen to 3.11. klo 12

HUOM: opettaja tai ohjaaja, katso ohjeet esitykset ryhmille-sivulta.

Tip-fest vieraat: Varaa liput esitykseen to 3.11. klo 12 (40 maksutonta lippua varattavissa) 

Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.