Oravan joulu 20.11.

Jouluaatto lähestyy, mutta oravaperheen jouluvalmistelut ovat pahasti kesken! Metsästä löydetyt tarvikkeet joululahjojen tekemiseen ovat kadonneet! Kuka ne on vienyt? Surkeaa on myös se, että Orava-muori  ei pysty valmistamaan perheen suurinta herkkua käpylaatikkoa, koska kaikki syksyllä kerätyt kävyt ovat pilaantuneet vesilätäkössä. Kaiken lisäksi joka vuoden vetonaulana toimineeseen joulukuuseen on muuttanut pöllöjä, eikä oravaperhe uskalla ajatella joulukuusta mahdollisena juhlapaikkana… Kuinka käy oravaperheen joululle?

Lapsille ja lapsenmielisille suunnattu jouluesitys käyttää kerronnassa niin teatteria, sirkusta kuin musiikkiakin. Esitys vie katsojat joulumetsään ja virittää moniaistisesti joulun tunnelmaan. 

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 3+
Esityksen kesto: n.35 min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 10€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri su 20.11. klo 15

Työryhmä

Esiintyjinä: Katarina Suviniitty ja Tuulia Lindholm

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 20.11. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 31.10. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.