Öttiäiset 18.9.

Öttiäiset-esitys tutkii evoluutiota ja hyönteisiä, sekä hyönteisten elämää sci-fi luontodokumentin hengessä seuraamalla evoluution mestareita puujalkahämähäkkiä, tuunajakuoriaista ja muita omaperäisiä ja kummallisia hyönteisiä. Fiktiivisen tulevaisuuden skenaarion avulla herätellään katsojien ajatuksia luonnon kehittymisestä ja eliölajien sopeutumiskyvyn ainutlaatuisuudesta ja luovuudesta.

 

 

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 3+
Esityksen kesto: 30min
Liput: 10€ aikuinen ja yksi lapsi
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri 18.9. klo 15

 

Työryhmä

Esiintyjät: Rae Reinvall, Rasmus Witikka
Esityksen ideointi ja käsikirjoitus: Rasmus Witikka ja Rae Reinvall
Dramaturgi: Michelle Orenius
Valosuunnittelu: Toni Randelin
Puvut: Sara Lehtonen
Lavastus: Rae Reinvall, Rasmus Witikka, Tove Ström
 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 18.9. klo 15 (linkki tulossa). Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 22.8. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.