Pikkulin jouluinen laululeikkishow 27.11.

Televisiosta animaatiohahmona tuttu Pikkuli saapu tuomaan joulutunnelmaa lapsille ja perheille! Pikkulin jouluinen laululeikkishow on täynnä iloisia ja mukaansatempaavia lauluja ja leikkejä. Saamme myös lisää tietoa Pikkulista ja kuulemme esimerkiksi, minkälainen perhe hänellä on.

Shown esiintyjinä Pikkuli -animaatiosarjan tekijät Metsämarja ja Antti Aittokoski sekä tietysti Pikkuli.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 1+
Esityksen kesto: n.40min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 10€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri 27.11. klo 15 ja  LISÄNÄYTÖS KLO 17

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 27.11. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Varaa liput esitykseen su 27.11. klo 17. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Lipunvaraus aukeaa 31.10. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.