Potkuri Ensemble: Utu ja Myrsky - Muovimeren pelastuspartio 23.10.

Utu ja Myrsky - Muovimeren pelastuspartio on merellinen teatteriseikkailu, jossa pienimmät pääsevät osallistumaan esityksen kulkuun ratkomalla eteen tulevia haasteita yhdessä Utun Ja Myrskyn kanssa.

Utu ja Myrsky asuvat pienellä majakkasaarella keskellä merta. Heidän lempipuuhaansa on tähystää kotimajakastaan merelle ja keräillä rantaan ajautuneita esineitä ja asioita. Näistä asioista Utu ja Myrsky pitävät tarkkaa roskaraporttia. Eräänä päivänä Utu ja Myrsky kuitenkin bongaavat kiikareillaan jotain eriskummallista: merellä törröttää uusi saari! Mikä ihme on tuo kummallinen pyöreä saari? Utu ja Myrsky hyppäävät sukellusveneeseen ja matkaavat saaren luo vain huomatakseen, että saari onkin valtava valas. Valaalla on huono olo, koska hänen vatsansa on täynnä roskaa. Utu ja Myrsky haluavat auttaa, mutta miten? Miten valaan vatsa siivotaan? Ja mitä on tehtävä ennen kuin muovi peittää koko meren?

Utu ja Myrsky - Muovimeren pelastuspartio on esitys kahdesta lapsesta isojen kysymysten äärellä. Näytelmä on jännittävä seikkailutarina, mutta samalla se nostaa esille pintaa syvemmältä isoja teemoja ja käsittelee globaaleja ympäristöongelmia yksilön ja lapsen näkökulmasta.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 4-10-v
Esityksen kesto: 45min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 8€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri 23.10. klo 15 
 

Työryhmä

Esiintyjät: Ines Kakkonen ja Tuulia Lindholm.
Ohjaus: Jenni Korpela
Käsikirjoitus on syntynyt koko työryhmän voimin.

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 23.10. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 22.8. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.