Säilättäret: Pyhän päärynän legenda 16.10.

On Pyhän Päärynän juhlapäivä, jo katoaa mielestä huolenhäivä.
Koko kansa on kutsuttu juhlaan hurjaan, jok’ikinen kuninkaasta kerjäläiseen kurjaan.
Istu pöytään sa nauttimaan hetkestä tästä, saat kuulla Legendan Pyhästä Päärynästä.

Säilättäret kutsuvat sinut mukaan juhlaan kokemaan keskiajalle kiidättävän mysteerinäytelmän, joka yhdistää sirkusta ja musiikkiteatteria saumattomaksi kokonaisuudeksi. Teoksessa nähdään muun muassa nuorallatanssia, veitsenheittoa ja pullojen päällä tasapainoilua sekä tietenkin laulua, tanssia ja huumoria.

Härkätien Leikarit käyttävät keskiajalle tyypillisiä instrumentteja kuten harppuja, luuttua ja kampiliiraa, he soittavat monipuolisesti erilaista keskiajalta tähän päivään säilynyttä musiikkia.

Esitys on Seikkiksen lapsiraadin valinta syyskaudelle 2022.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 5+. Esitys on hieman jännittävä.
Esityksen kesto: n.50min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 12€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri 16.10. klo 15
 

Työryhmä

Esiintyjät: Sini Napari, Juuli Hyttinen, Milla Kurronen, Kanerva Keskinen
Muusikkoina Härkätien Leikarit: Kuisma Keskinen, Päivi Kuusisto & Lauri Keskinen


 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 16.10. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 22.8. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.