Siina ja Taikaradio-orkesteri: Laulubussi seikkailee-konsertti 13.11.

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio -Orkesteri kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin!

Laulubussi kulkee laulubensalla, joten kaikkien lauluapua tarvitaan. Minkälainen musiikkiseikkailu meitä odottaa ja keitä tapaamme vauhdikkaalla matkalla? Taikaradio -Orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin! Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!

Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio -Orkesteri on konsertoinut jo yli 15 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös Pikku Kakkosesta sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta.
Siina & Taikaradio -Orkesterin uusin cd on nimeltään "Laulubussi".

Siina & Taikaradio -Orkesteri sai Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -palkinnon.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 2-8.v
Esityksen kesto: n.40min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 8€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri 13.11. klo 15

Esiintyjät

Siina Hirvonen ja Taikaradio-orkesteri

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 13.11. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 22.8. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.