Simon Llewellyn: We are the champions 25.9.

Vaudeville-sirkuksen perinteet kohtaavat freestyle-jalkapalloilun ja muutaman muunkin urheilulajin - sirkusmaisella otteella luonnollisesti. Hyväntuulisen hykerryttävä esitys toimii hyvin erilaisille yleisöille sanattomuutensa ansiosta.

Simon Llewellyn on esiintynyt erilaisille yleisöille yli 20 vuotta ja hän on koomisen katusirkuksen ehdotonta kärkikastia. Pohjois- Irlannissa ja Irlannissa hän on erityisesti toiminut kiiteltynä ja suosittuna koko perheen festivaaliesiintyjänä lukuisissa eri tapahtumissa. Nykyisin Llewellyn työskentelee talvikausina ammattitaiteilijana Keski-Euroopan varieteesirkuksissa. Esitystoiminnan lisäksi hän toimii Suomessa sirkusopettajana ja on erikoistunut sosiaalisen sirkuksen pedagogiikkaan.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 3 +
Kesto: 30 min.
Esityksen kieli: sanaton
Liput: 8€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri 25.9. klo 15

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 25.9. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 22.8. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.