Suomen kiertueteatteri: Silkkipaperitaivas 29.9. ja 2.10.

Lempeä vauvateatteriesitys!

Eppu Nuotion samannimiseen kirjaan perustuva Silkkipaperitaivas on aisteja hivelevä, rauhallinen ja lempeä vauvateatteriesitys.

Runoista, musiikista ja visuaalisuudesta ammentava esitys soveltuu 3-12 kuukauden ikäisten vauvojen ensimmäiseksi teatterikokemukseksi. Helposti lähestyttävän esitysmuotonsa vuoksi esitys soveltuu myös eri-ikäisille erityistä tukea tarvitseville.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 3-12kk
Kesto: n.30 min.
Esityksen kieli: suomi
Liput: 10€
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri to 29.9 klo 10, su 2.10. klo 13 ja klo 15

Työryhmä ja teoksen taustaa

Alkuperäisteksti Eppu Nuotio Dramatisointi ja ohjaus Janne Jämsä Lavalla Riitta Lindroos Musiikki Pertti Selonen Visualisointi Susanna Pohjolainen Tarpeisto Jutta Pantsu Esitysvalokuvat ja traileri Frans Rinne Yhteistuotanto Kulttuurivaltakunta OSK ja Suomen Kiertueteatteri Kesto noin 30 minuuttia, ei väliaikaa

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen to 29.9. klo 10.
Varaa liput esitykseen su 2.10. klo 13.
Varaa liput esitykseen su 2.10. klo 15.

Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 22.8. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua. 

Asiasanat: