Super-teatteri: PUMPULI -vauvateatteria 30.3.

Tervetuloa katsomaan ja ihmettelemään, mitä pumpulinpehmeässä maailmassa tapahtuu!
 
PUMPULI on aisteja hivelevä, rauhallinen ja lempeä vauvateatteriesitys, jossa tunnelmat syntyvät musiikin, äänien, valojen, sanojen ja liikkeen kautta. Vauvantahtisessa esityksessä tärkeää on luonnollisuus ja rauhallisuus, joten katsomoon otetaan kerrallaan vain 15 vauva-aikuinen –paria. Esityksen jälkeen vauvat saavat vapaasti ihmetellen tutustua teoksessa käytettyihin materiaaleihin.
 

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 4-18kk 
Esityksen kesto: n. 20min
Esityksen kieli: suomi
Hinta: 10€ (vauva + aikuinen)
Esityspaikka ja ajat: Timantti-teatteri to 30.3. klo 10 ja klo 12

Työryhmä

Emilia Porali, Anssi Hyvönen, Tero Porali

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen to 30.3. klo 10  
Varaa liput esitykseen to 30.3. klo 12. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Lipunvaraus aukeaa 2.1.2023 klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.