Taina Mäki-Iso: Piilossa 22.1.

Kuuluuko piilosta kukkuu? Mitä piilosta löytyy, kuka piilosta kurkkaa?

Piilossa on osallistava esitys, jossa leikitään ja tutkitaan Tyypän kanssa piilosilla oloa yllätyksellisessä ja moniaistisessa ”pesäkolossa”. Esitys sisältää vain vähän puhetta pääosin Tyypän mielikuvituskielellä, mutta paljon klovnerialle tyypillistä välitöntä vuorovaikutusta ja improvisaatiota. Katsojat pääsevät itse osallistumaan esitykseen näyttämöllä!

Tyyppää esittää kokenut klovnerian taituri Taina Mäki-Iso. Esityksen lavastuksesta ja puvustuksesta vastaa skenografi Heini Granberg. He ovat yhdessä käsikirjoittaneet esityksen.

Taina Mäki-Iso on fyysiseen teatteriin ja klovneriaan erikoistunut ohjaaja ja opettaja. Klovnina hän on esiintynyt Suomen lisäksi mm. Espanjassa, Tsekissä ja Arabiemiraateissa. Heini Granberg on lavastaja ja pukusuunnittelija, joka on työskennellyt monipuolisesti teatteri-, elokuva- ja televisiotuotannoissa. Parhaillaan hän tekee taiteellista tutkimusta lapsilähtöisestä skenografiasuunnittelusta Aalto-yliopistossa.
 

Esityksen tiedot 

Ikäsuositus: +2v
Esityksen kesto: n. 30 min
Esityksen kieli: sanaton (mielikuvituskieli)
Liput: 10€ lapsi +aikuinen
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri su 22.1.  klo 13 ja klo 15
Käsiohjelma ladattavissa täältä.
 

Työryhmä

Tyyppä: Taina Mäki-Iso
Käsikirjoitus ja tuotanto: Heini Granberg ja Taina Mäki-Iso
Ohjaus: Taina Mäki-Iso
Lavastus ja pukusuunnittelu: Heini Granberg
Musiikki: Lampaanpolskan, folian innoittamana Iida Savolainen
Valokuvat: Mika Haaranen ja Heini Granberg

Uudenmaan taidetoimikunta on tukenut esityksen valmistamista ja siihen liittyneitä työpajoja.
 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseensu su 22.1. klo 13 ja klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 2.1. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986. 

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.