Luovat kädet

Kerhossa opastetaan lasta kädentaitoihin säilyttäen tekemisen hauskuus ja ilo. Toiminta sopii kaikille kädentaidoista kiinnostuneille. Pienessä ryhmässä lapsen on turvallista ilmaista ajatuksiaan ja unelmiaan. Yhteisöllisyyden tunnetta auttaa osaltaan yhteinen leikki- ja evästuokio. Kerhossa mm. huovutellaan, muovaillaan savea, piirretään, maalataan ja kokeillaan grafiikkaa.

Maanantaisin 6.9.-15.11.2021 (ei 11.10.)
Klo 16.00–18.30

Suunnattu 2009–2013 syntyneille
Ohjaus: kuvataiteilijat Kristiina Kivimäki ja Assi Huhtanen
Paikka: Seikkailutalo
Osallistumismaksu: 80 €
Osallistujia otetaan 10 kpl

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ryhmiin alkaa ma 2.8. klo 9 päättyy su 12.9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

Minimiosallistujamäärä kerhon toteutumiseksi on vähintään 7 osallistujaa.

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä.