Luovat kädet

Ryhmässä opastetaan lasta kädentaitoihin pyrkimyksenä säilyttää tekemisen hauskuus ja ilo. Ryhmä sopii kaikille kädentaidoista kiinnostuneille. Pienessä harrastusryhmässä lapsen on turvallista ilmaista ajatuksiaan ja unelmiaan. Yhteisöllisyyden tunnetta auttaa osaltaan yhteinen leikki- ja evästuokio. Kevään aikana mm. huovutellaan, muovaillaan savea, piirretään, maalataan ja kokeillaan grafiikkaa.

Ohjaus: kuvataiteilijat Kristiina Kivimäki ja Lotta Leka.

Harrastuskerhon tiedot

Maanantaisin 1.2.–19.4. (ei 22.2 ja 5.4.)
klo 16.00–18.30
2008–2011 syntyneille
Paikka: Seikkailutalo
Kurssimaksu: 80 €

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2021 ryhmiin alkaa to 14.1. klo 9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä.