Taidepajat

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

Sunnuntaisin 14.3. - 28.3. klo 11–16.45

Taidepajat on maaliskuussa suunnattu koronarajoitusten vuoksi vain vuosina 2008 - 2013 syntyneille lapsille. Aikuiset eivät voi osallistua taidepajoihin maaliskuun aikana. Erityistä tukea tarvitsevan lapsen avustaja voi olla mukana.

Taidepajoissa keskitytään kädentaitoihin sekä harrastetaan taidetta innostavassa ilmapiirissä. Työtä saa tehdä niin kauan kuin haluaa, kuitenkin max. 1,5 h. Leikkitila ei valitettavasti ole tällä hetkellä käytössä vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Kevätkauden teemat


14.3. Pahvipajassa rakennetaan kierrätysmateriaaleista robotteja, peikkoja ja muita otuksia.
21.3. Huovutetaan veistoksia neulahuovutustekniikalla
28.3. Virpomispaja, värjätään munia vahabatiikkimenetelmällä ja koristellaan virpomisoksia

Ilmoittautuminen

Taidepajoihin osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Kaikki osallistujat maksavat pääsymaksun. Taidepajat on maaliskuussa suunnattu koronarajoitusten vuoksi vain vuosina 2008 - 2013 syntyneille lapsille. Erityistä tukea tarvitsevan lapsen avustaja voi olla mukana. Muista varata paikka myös avustajalle!

Ilmoittautumislinkit avautuvat keskiviikkona 10.3. klo 9.

Pääsymaksu

Hinta 3 € (Kaikki osallistujat maksavat pääsymaksun. Erityistä tukea tarvitsevan lapsen avustaja maksutta.)
Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä.

Savitöiden noutaminen

Savitöitä voi noutaa maanantaisin 10.5., 17.5. ja 24.5. klo 10-17.  Pidätämme oikeuden muutoksiin esim. sairastapauksen sattuessa.