Animaatiokerho

Kerhossa animaation tekemisen salat tulevat tutuiksi hauskalla tavalla. Kerhossa tutustutaan erilaisiin perinteisiin animaatiotekniikoihin kuten esine-, muovailuvaha-, pala- ja hiekka-animaatioon. Lasten luomat tarinat työstetään valmiiksi animaatioelokuviksi. Kerhossa aiemmin toteutettuihin töihin voi tutustua Seikkailupuiston YouTube-kanavalla.

Ohjaus: medianomi Lotta Rapeli ja taiteen maisteri Anni Oja

Harrastuskerhon tiedot

Keskiviikkoisin 3.2.–21.4. (ei 24.2 ja 31.3.) 
klo 17–18.30
2008–2012 syntyneille
Paikka: Mediapaja
Kurssimaksu: 80 €

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2021 ryhmiin alkaa to 14.1. klo 9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä.