Animaatiokerho

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2021 ryhmiin alkaa to 14.1. klo 9. Ryhmiin ilmoittaudutaan tämän sivun kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (ma-to klo 9-15). Varattuasi paikan, sinulla on kymmenen minuuttia aikaa täyttäää lomake. Täytä kaikki kysytyt kohdat ja vahvista varauksesi. Saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Tutustu siihen huolellisesti. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä toimistoon. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen.

MAKSAMINEN

Harrastusmaksu laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla.

VARAUKSEN PERUMINEN JA MUOKKAAMINEN

Voit muokata ilmoittaumistietoja tai perua paikan varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Katso aikataulu ja tarkemmat ohjeet varausvahvistuksesta. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan. Maksuton kokeilumahdollisuus on vain ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla.

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Kaikki osallistujat ovat tervetulleita osallistumaan Seikkailupuiston toimintaan. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. Mikäli on jotain, mitä ohjaajien olisi hyvä tietää lapsesta ennakkoon, kirjoita tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

Kevään 2021 harrastuskerhojen ilmoittautumiset alkavat to 14.1. klo 9:00

Kerhossa animaation tekemisen salat tulevat tutuiksi hauskalla tavalla. Kerhossa tutustutaan erilaisiin perinteisiin animaatiotekniikoihin kuten esine-, muovailuvaha-, pala- ja hiekka-animaatioon. Lasten luomat tarinat työstetään valmiiksi animaatioelokuviksi. Kerhossa aiemmin toteutettuihin töihin voi tutustua Seikkailupuiston YouTube-kanavalla.

Ohjaus: medianomi Lotta Rapeli ja taiteen maisteri Anni Oja

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittaudu Animaatiokerhoon. Linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Harrastuskerhon tiedot

Keskiviikkoisin 3.2.–21.4. (ei 24.2 ja 31.3.) 
klo 17–18.30
2008–2012 syntyneille
Paikka: Mediapaja, Taikatupa
Kurssimaksu: 80 €