Digitaitajien Aikaseikkailu- 3D harrastus

Millaista tulevaisuudessa on? Millaisia leikkejä silloin leikitään? Mitä harrastetaan tai mitä herkkuja silloin syödään?

Digitaitajien Aikaseikkailu harrastuksessa visioidaan yhdessä tulevaisuutta ja astellaan itse tulevaisuuden maan kamaralla. Pelikasvatuksen keinoin opitaan nykysukupolvelle tärkeitä virtuaalisia työkaluja ja digikäytöstapoja. Harrastuksessa lähdetään liikkeelle aivan pelaamisen perusteista, eikä ennakkotaitoja tarvitse olla. Opitaan yhdessä myös verkkokäyttäytymisestä, pelilukutaidoista, pelikulttuurista sekä nettiturvallisuudesta.

SS-Seikkiksen kapteeni Vino Viisari seikkailee aika-avaruudessa tutkien erilaisia tulevaisuuksia. Hän on kerännyt itselleen joukon nuoria seikkailijoita, jotka auttavat häntä näiden tulevaisuuden maailmojen tutkiskelussa. Vino Viisari saa aluksensa viestijärjestelmään ilmoituksia eri puolilta aika-avaruutta sellaisista paikoista, joissa tarvitaan apua. Maailmoihin mennään yhdessä tutkimaan, miten paikallisia asukkaita voisi auttaa. Asukkaat antavat seikkailijoille tehtäviä, jotka saadaan ratkottua luovuutta, mielikuvitusta ja 3D-mallintamista hyödyntäen. Tarina etenee jaksottaisesti, eli joka kerralla matkataan uusiin maailmoihin SS-Seikkiksellä.

Harrastus järjestetään yhteistyössä lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston ja School of Gamingin kanssa. School of Gaming on pelikasvatuksen asiantuntija ja edelläkävijä. Kerhoissamme ja leireillämme ei pelkästään pelata, vaan opitaan digikansalaisuutta, yhteistyötä, kommunikointia ja muita tulevaisuuden taitoja.

Kenelle sopii? Lapsille jotka:

  • Ovat kiinnostuneita Roblox-maailmojen rakentamisesta
  • Ovat kiinnostuneet 3D-mallintamisesta
  • Kaipaavat uusia pelikavereita
  • puhuvat suomea tai englantia
  • Seikkikseltä löytyy kaikki tarvittava laitteisto osallistumiseen.
  • Osallistuja tarvitsee itselleen ROBLOX- tunnukset, jotka voidaan luoda harrastuksen ensimmäisellä kerralla.

Torstaisin 8.9.–3.11.2022 (ei syyslomalla 20.10.)

  • Klo 17–18.30: 2012–2014 syntyneille 
  • Ohjaus: School of Gamingin koulutetut pelikasvattajat, Iida Virtanen, yhteisöpedagogi, toinen ohjaaja varmistuu pian.
  • Paikka: Seikkailupuiston Mediapaja
  • Osallistumismaksu 70 €

Voit virittäytyä etukäteen virtuaaliseen seikkailutunnelmaan Matka Avaruuteen-maailmassa!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn 2022 ryhmiin alkaa ma 1.8.2022 klo 9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon.

Varattuasi paikan saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja harrastusryhmästä, maksamisesta ja peruutusehdoista.

Ilmoittautudu mukaan tästä. Linkki avautuu uuteen ikkunaan. Huom: ilmoittautumisjärjestelmässä harrastuksen nimenä lukee tulevaisuuden tuumailijat, kyseessä on kuitenkin sama harrastusryhmä kuin Digitaitajien aikaseikkailu.

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN 

Ilmoittautuminen tulee perua sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta viimeistään keskiviikkona 31.8.2022, jos lapsi ei osallistu harrastusryhmän toimintaan. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan. Ilmoittautumista ei voi perua harrastusryhmän jo aloitettua toimintansa.

LASKUTUS JA MAKSUHYVITYKSET 

Harrastus laskutetaan viimeisen kokoontumiskerran jälkeen.

Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. Maksu laskutetaan toteutuneiden kertojen mukaan. Maksusta ei anneta hyvitystä, jos lapsi ei osallistu toimintaan kaikilla kerroilla.

Voit hakea harrastusryhmämaksun hyvitystä lääkärin toteaman esteen vuoksi, jos se vaatii pitkää poissaoloa. Pitkäaikainen poissaolo on yli kolme kokoontumiskertaa. Lähetä lääkärintodistus heti sairausloman alkaessa sähköpostitse toimistoon: seikkailupuisto@turku.fi

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa.