Mediahässäkkä

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

Syksyn 2020 Mediahässäkkä -ryhmä on peruttu.

Mediahässäkän syksyn teemana ovat kaiken karvaiset monsterit. Kerhossa seikkaillaan monipuolisesti  monstereiden maailmassa eri medioiden keinoin. Kerhossa tutustutaan muun muassa animaatioon, kuvankäsittelyyn sekä videokuvaamiseen. Miten monilonkeroinen avaruushirviö liikkuu ja miltä jättiläisapina näyttää?  Mikä on sinun suosikkimonsterisi? Vaatimuksia pohjataidoista ei ole.

Ohjaus: Medianomi Lotta Rapeli ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Saara Suni

Ilmoittautuminen

Harrasteryhmän tiedot

Maanantaisin 31.8.–9.11. (ei 12.10.)
klo 16–17.30
2008–2012 syntyneille
Paikka: Mediapaja, Taikatupa
Kurssimaksu: 80 €

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmiin alkaa 27.7. klo 9. Ryhmiin ilmoittaudutaan tämän sivun kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (arkisin klo 10–17 // 1.8. alkaen ma-to klo 9-15). Varattuasi paikan, sinulla on kymmenen minuuttia aikaa täyttää lomake. Täytä kaikki kysytyt kohdat ja vahvista varauksesi. Saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Tutustu siihen huolellisesti. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä toimistoon. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen.

Maksaminen

Harrastusmaksu laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla.

Varauksen peruminen ja muokkaaminen

Voit muokata ilmoittaumistietoja tai perua paikan varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Katso aikataulu ja tarkemmat ohjeet varausvahvistuksesta. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan. Maksuton kokeilumahdollisuus on vain ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset

Kaikki osallistujat ovat tervetulleita osallistumaan Seikkailupuiston toimintaan. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. Mikäli on jotain, mitä ohjaajien olisi hyvä tietää lapsesta ennakkoon, kirjoita tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Asiasanat: