Teatteriseikkailu perheille

Tervetuloa teatterin maailmaan! Tule seikkailemaan keksijä Aikavarkaan ja noita Agathan kanssa Seikkailupuiston Timantti-teatteriin!

Teatteriseikkailut ovat perheille suunnattuja toiminnallisia tuokiota, joissa lapset ja aikuiset pääsevät eläytymään taikojen ja keksintöjen maailmaan Agatha- ja Aikavaras-hahmojen johdolla. Osallistujat eläytyvät tarinaan mm. pukeutumalla roolivaatteisiin ja ratkomalla roolihenkilöiden kanssa leikillisiä tehtäviä. Näissä seikkailuissa on rento tunnelma ja perheet pääsevät heittäytymään yhdessä leikin maailmaan. Seikkailutuokion kesto 2 h/ per kokoontuminen, välissä evästauko.

Nämä seikkailut ovat jatkoa Seikkiksen 40-juhlavuoden Aikavarkaan arvoitukset - teatteriseikkailulle. Vetäjinä toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) Aliisa Kallio ja teatteri-ilmaisun ohjaaja- opiskelija Katariina Tamminen.

Lautantaisin 24.9.- 8.10. (kolme kokoontumiskertaa) klo 14–16
Teatteriseikkailut on suunnattu 2012–2017 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Paikka: Timantti-teatteri

Osallistumismaksu: 30 €

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn 2022 ryhmiin on käynnissä 1.-31.8.2022. Ilmoittautuminen alkaa ma 1.8.2022 klo 9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon.

Varattuasi paikan saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja harrastusryhmästä, maksamisesta ja peruutusehdoista.

Ilmoittautumislinkki tulossa. Linkki avautuu uuteen ikkunaan.

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Ilmoittautuminen tulee perua sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta viimeistään keskiviikkona 31.8.2022, jos lapsi ei osallistu harrastusryhmän toimintaan. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan. Ilmoittautumista ei voi perua harrastusryhmän jo aloitettua toimintansa.

LASKUTUS JA MAKSUHYVITYKSET

Harrastusryhmä laskutetaan viimeisen kokoontumiskerran jälkeen.

Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. Maksu laskutetaan toteutuneiden kertojen mukaan. Maksusta ei anneta hyvitystä, jos lapsi ei osallistu toimintaan kaikilla kerroilla.

Voit hakea harrastusmaksun hyvitystä lääkärin toteaman esteen vuoksi, jos se vaatii pitkää poissaoloa. Pitkäaikainen poissaolo on yli kolme kokoontumiskertaa. Lähetä lääkärintodistus heti sairausloman alkaessa sähköpostitse toimistoon: seikkailupuisto@turku.fi

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

Kaupunginosa/Alue: