Tarinamuskari

Tarinamuskari on lasten ja aikuisten yhteinen toimintahetki, jossa yhdessä tekemisellä, leikillä sekä lauletulla, soitetulla ja kuunnellulla musiikilla on merkittävä rooli. Kussakin ryhmässä keskitytään tietyn ikäisille suunnattuun toimintaan: vauvaryhmät ovat rauhallisimpia ja taapero- sekä naperoryhmissä touhutaan enemmän. 

Helmikuussa alkavat ryhmät

keskiviikkoisin 2.2.–2.3.2022 (ei 23.2.)

  • Klo 9.30–10.10 Taaperot ja sisarukset 0-5 v
  • Klo 10.30–11.10 Vauvat 0-12 kk
  • Klo 11.30–12.10 Vauvat 0-12 kk

Maaliskuussa alkavat ryhmät

keskiviikkoisin 9.3.-6.4.2022 

  • Klo 9.30–10.10 Taaperot ja sisarukset 0-5 v
  • Klo 10.30–11.10 Vauvat 0-12 kk
  • Klo 11.30–12.10 Vauvat 0-12 kk

Ohjaus: Muusikko Aino Lehtovaara ja Miitu Makkonen
Paikka: Timantti
Helmikuun ryhmän kesto: yhteensä 4 kertaa, 40 min /kerta. Osallistumismaksu 40€
Maaliskuun ryhmän kesto: yhteensä 5 kertaa, 40 min /kerta. Osallistumismaksu 50€
Toimintaan voi osallistua vain yksi aikuinen lasta kohden.

Ohjeita turvalliseen muskarihetkeen

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää. Tarinamuskarin kesto on n. 40 min. Näin vältämme aulatilan ruuhkautumisen ja pystymme huolehtimaan turvaväleistä myös siirtymätilanteissa. Lisäksi tilat ja välineet puhdistetaan ryhmien välissä. Mahdollisuutta oleiluun aula- / wc-tiloissa ei valitettavasti ole. Lisäohjeita toiminnasta saat paikan päällä. 

Saavuthan muskariin ajoissa. Tilan ovet suljetaan toiminnan alettua. Vaunut ja rattaat jätetään Timantin ulkopuolelle tai Seikkailutalon katoksen alle. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

Ilmoittautumislinkit helmikuussa alkaviin ryhmiin avautuvat ti 18.1.2022 klo 9.

Ilmoittautumislinkit maaliskuussa alkaviin ryhmiin avautuvat ke 16.2.2022 klo 9.

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä.