Tarinamuskari

Ilmoittautuminen, maksaminen ja paikan peruminen

Aiemmasta käytännöstä poiketen, muskareihin varataan paikat ilmoittautumalla mukaan tällä sivulla olevien linkkien kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 044 9072986 (ma - to klo 9 - 15). Seikkailupuisto pidättää oikeuden perua asiakkaan varausoikeuden jos asiakas jättää toistuvasti käyttämättä varaamansa paikan. Peruminen tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Linkki sulkeutuu muskaripäivän aamuna klo 8.45. Sen jälkeen peruutuksen voi ilmoittaa tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon 044 9072986.

Lipunmyynti alkaa ja Timanttiin pääsee sisään 10 minuuttia ennen muskarin alkua.

Koronatilanteesta johtuen tarinamuskarin toiminta on tauolla kevätkauden 2021 ajan

Tarinamuskari on lasten ja aikuisten yhteinen toimintahetki, jossa yhdessä tekemisellä, leikillä sekä lauletulla, soitetulla ja kuunnellulla musiikilla on merkittävä rooli. Kussakin ryhmässä keskitytään tietyn ikäisille suunnattuun toimintaan: vauvaryhmät ovat rauhallisimpia ja taapero- sekä naperoryhmissä touhutaan enemmän. Kaikki saman perheen lapset ovat kuitenkin halutessaan tervetulleita samaan ryhmään.

Tarinamuskarin tiedot

3 € / lapsi, aikuiset maksutta.

9.30 vauvat 0–12 kk
10.30. taaperot 1–2,5 v
11.30 naperot 2,5–6 v

Ohjaus: Muusikko Aino Lehtovaara ja Miitu Makkonen
Paikka: Timantti
Kesto: 30 min.

Ohjeita turvalliseen muskarihetkeen

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää. Tarinamuskarin kesto on n. 30 min. Näin vältämme aulatilan ruuhkautumisen ja pystymme huolehtimaan turvaväleistä myös siirtymätilanteissa. Lisäksi tilat ja välineet puhdistetaan ryhmien välissä. Mahdollisuutta oleiluun aula- / wc-tiloissa ei valitettavasti ole. Lisäohjeita toiminnasta saat paikan päällä. 

Saavuthan muskariin ajoissa. Tilan ovet suljetaan toiminnan alettua. Vaunut ja rattaat jätetään Timantin ulkopuolelle tai Seikkailutalon katoksen alle.