Pikku Sirkus

Vauvojen ja taaperoiden sirkusryhmät ovat lasten ja aikuisten yhteisiä harrastustuokiota. Sirkus tarjoaa hauskaa yhdessäoloa sekä myös hyvää liikuntaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Se kehittää motoriikkaa, kehotietoutta sekä kehon hallintaa ja antaa rohkeutta liikkumiseen. Pikku Sirkuksessa leikitään, tutustutaan sirkusvälineisiin, harjoitellaan akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua ja rentoudutaan. 

Ikäjaottelu on suuntaa-antava. Voit valita sopivimman ryhmän lapsen luonteen ja oppimistason mukaan. Pikku Sirkuksen jälkeen sirkusharrastusta voi jatkaa 3-8-vuotiaille tarkoitetuissa sirkuskerhoissa.

Alkusyksyn ryhmät

Maanantaisin 6.9.–4.10.2021 (5 kertaa)

  • Klo 16–16.30 Vauvasirkus 4–12 kk

  • Klo 16.45–17.15 Taaperosirkus 1, 12–24 kk

  • Klo 17.30–18 Taaperosirkus 2, 24–36 kk

Loppusyksyn ryhmät

Maanantaisin 18.10.–15.11.2021 (5 kertaa)

  • Klo 16–16.30 Vauvasirkus 4–12 kk

  • Klo 16.45–17.15 Taaperosirkus 1, 12–24 kk

  • Klo 17.30–18 Taaperosirkus 2, 24–36 kk


Ohjaus: Hanna Sangi
Paikka: Timantti
Osallistusmismaksu: 50 €

Osallistujia otetaan kuhunkin ryhmään 8 kpl. Toimintaan voi osallistua vain yksi aikuinen lasta kohden.

Vauvasirkus

Vauvasirkus on tarkoitettu noin 4–12 kuukauden ikäisille lapsille. Ryhmään osallistumisen edellytyksenä on, että lapsi osaa kannatella päätään tukevasti itse. Ryhmä sopii parhaiten lapsille, jotka eivät vielä kävele itse. Jos lapsi osaa jo kävellä tai on muuten luonteeltaan vauhdikas, voi taaperot 1 ryhmä olla sopivampi ryhmä.

Taaperosirkus 1

Taaperosirkus 1 on tarkoitettu noin  12–24 kuukauden ikäisille lapsille. Ryhmä tarjoaa vauvaryhmää vauhdikkaampaa menoa kävelemään oppineille lapsille. Jos lapsi on hyvin rauhallinen luonteeltaan eikä osaa vielä kävellä, voi vauvaryhmä olla hänelle sopivampi ryhmä.

Taaperosirkus 2

Taaperosirkus 2 on tarkoitettu noin  24–36 kuukauden ikäisille lapsille. Ryhmässä kokeillaan jo vähän enemmän lapsen omia taitoja painottavia harjoituksia, yhteisiä juttuja kuitenkaan unohtamatta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen).

Ilmoittautumislinkit alkusyksyn ryhmiin avautuvat 2.8.2021 klo 9 ja sulkeutuvat su 12.9.

Ilmoittautumislinkit loppusyksyn ryhmiin aukeavat to 23.9.2021 klo 9 ja sulkeutuvat su 24.10.

Minimiosallistujamäärä kerhon toteutumiseksi on vähintään 5 osallistujaa/ ryhmä.

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

Asiasanat: