Sirkuskerho

Seikkiksen sirkuskerhossa tutustutaan monipuolisesti eri sirkuksen lajeihin! Kerhossa harjoitellaan jongleerausta, tasapainoilua, akrobatiaa sekä ilma-akrobatiaa. Aiempia taitoja ei vaadita. 

Vipeltäjät

Tiistaisin 2.2.–20.4. (ei 23.2. ja 30.3.)
Klo 17–17.45
Paikka: Timantti
Kurssimaksu: 80 €

Vipeltäjät on 2014–2015 syntyneille tarkoitettu ryhmä. Lapset osallistuvat ryhmään ilman aikuista.

Ohjaus: sirkusohjaaja Jemina Hyökki

Vauhtinaperot PERUTTU

Paikka: Timantti
Kurssimaksu: 50 €

Vauhtinaperot on 2016–2017 syntyneille tarkoitettu ryhmä. Lapset osallistuvat ryhmään yhdessä aikuisen kanssa.

Ohjaus: sirkusohjaaja Hanna Sangi

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Sirkuskerhon ryhmiin tapahtuu ainoastaan näiden nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

VIPELTÄJÄT

Ilmoittautuminen alkaa to 14.1. klo 9:00.

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

Asiasanat: