Sirkuskerho

Seikkiksen sirkuskerhossa tutustutaan monipuolisesti eri sirkuksen lajeihin! Kerhossa harjoitellaan jongleerausta, tasapainoilua, akrobatiaa sekä ilma-akrobatiaa. Aiempia taitoja ei vaadita.

Tiistaisin 7.9.–16.11.2021 (ei 12.10.)

  • Klo 16–16.45 Vauhtinaperot 2017–2018 syntyneille yhdessä aikuisen kanssa

  • Klo 17–17.45 Vipeltäjät 2015–2016 syntyneille

  • Klo 18–19 Tempputaitajat 2012–2014 syntyneille

Ohjaus: Hanna Sangi
Paikka: Timantti
Osallistumismaksu: 80 €
Osallistujia ryhmiin otetaan 10 kpl. Vauhtinaperoihin osallistujia otetaan 8 kpl, mukaan voi tulla  1 vanhempi / lapsi.
Ohjaus: sirkusohjaaja Hanna Sangi

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Sirkuskerhon ryhmiin tapahtuu ainoastaan näiden nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen).

Ilmoittautumislinkit aukeavat ma 2.8.2021 klo 9 ja sulkeutuvat su 12.9.

Minimiosallistujamäärä kerhon toteutumiseksi on vähintään 7 osallistujaa/ ryhmä, Vauhtinaperoissa 5 osallistujaa/ ryhmä.

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

Asiasanat: