Amigos – Espanjan kielisuihku

¡Hola! Espanjan kielisuihkutuksessa tutustumme espanjan kieleen ja espanjankielisten maiden kulttuuriin. Leikimme, laulamme ja liikumme. Opimme mm. tervehtimään, sekä tutustumme väreihin ja numeroihin. Kielisuihkutuksen tarkoituksena on innostaa alle kouluikäiset lapset vieraan kielen pariin. 

Tervetuloa mukaan sukeltamaan espanjan kielen ihmeelliseen maailmaan ¡Bienvenidos!

Tiistaisin 7.9.–16.11.2021 (ei 12.10.)
Klo 17–18

2015–2016 syntyneille
Ohjaus: Elina Sappinen-Linka ja Aliisa Kallio
Paikka: Vihreä talo
Osallistumismaksu: 80 €
Osallistujia otetaan 10 kpl

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ryhmiin alkaa ma 2.8.2021 klo 9 ja päättyy su 12.9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

Minimiosallistujamäärä kerhon toteutumiseksi on vähintään 7 osallistujaa/ ryhmä.

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä.