Teatterikerho

Kerhossa tutustumme monipuolisesti teatterin eri muotoihin aina nukketeatterista lavastusaiteeseen ja fyysiseen ilmaisun luovan leikin ja kokeilun kautta. 

Tavoitteemme on löytää teatteri-ilmaisun ilo yhdessä tekemisen kautta. Kerhossa kehitämme vuorovaikutus - ja tunnetaitoja sekä vahvistamme mielikuvitusta ja minäkuvaa. Aiempaa kokemusta teatterista ei tarvita, vaan innostus riittää!

Perjantaisin 6.9.–19.11.2021 (ei 15.10)
  • Klo 16.45–17.45: 2013-2014 syntyneet

  • Klo 18.15–19.15: 2015-2016 syntyneet

Paikka: Timantti
Ohjaus: Teatteri-ilmaisun ohjaajat Aliisa Kallio ja Karoliina Karkki Illi
Osallistumismaksu: 80 €
Kuhunkin ryhmään otetaan 10 osallistujaa.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ryhmiin alkaa ma 2.8.2021 klo 9 ja päättyy su 12.9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

Minimiosallistujamäärä kerhon toteutumiseksi on vähintään 7 osallistujaa/ ryhmä.

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä.