Teatterityöpaja perheille

Työpajassa koko perhe pääsee hyppäämään yhteiseen, myös aikuisille sopivaan leikkiin! Työpajan aihetta lähestytään erilaisten ilmaisuharjoitteiden ja teatterileikkien kautta, kaikenikäiset perheenjäsenet huomioon ottaen. Sukelletaan teatterin maailmaan, mutta esiintyä tai jännittää ei tarvitse. Aikaisempaa kokemusta teatterin tekemisestä ei tarvita. Teatterityöpaja on tarkoitettu vuonna 2018 ja sitä ennen syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Yhteinen leikki lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tarinalliseen leikkiin heittäytyvät aikuiset pääsemään lähemmäksi lapsen tapaa jäsentää ympäröivää maailmaa.

Sunnuntaisin 12.9.–26.9.2021 (yhteensä 3 kertaa)
Klo 10–12

  • Su 12.9. klo 10-12: Supersankarit vauhdissa
  • Su 19.9. klo 10-12: Seikkailu satumaassa
  • Su 26.9. klo 10-12: Lelujen oma teatteri 

Työpajakerran aikana pidetään tauko, joten varaa tarvittaessa pientä evästä. Myös vesipullo on hyvä olla mukana. 


Ohjaajat: Aliisa Kallio ja Jatta Pirinen
Paikka: Timantti
Osallistumismaksu: 30 € / perhe
Mukaan otetaan 5 perhettä

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ryhmiin alkaa ma 2.8.2021 klo 9 ja päättyy su 5.9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä.