Esteettömyys

Seikkailupuiston tiet ovat pehmeää hiekkaa, mikä voi osaltaan vaikeuttaa pyörätuolilla liikkumista. Sisätiloihin pääsee pyörätuolilla, mutta Seikkailutalon tilat ovat hyvin ahtaat. Tiloissa ei ole sähköovia. Puiston henkilökunta opastaa ja auttaa tarvittaessa. Taikatupa (eli mediapaja) ja iltapäiväkerhon tila eivät ole esteettömiä. Opaskoirat ovat tervetulleita Seikkailupuistoon.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret

Kaikki osallistujat ovat tervetulleita osallistumaan Seikkailupuiston toimintaan. Erityistä tukea tarvitsevat lapset tarvitsevat harrasteryhmiin ja leireille mukaansa avustajan.

Teatteriesitykset

Varaa pyörätuolissa istuvalle lipun lisäksi erillinen pyörätuolipaikka esitykseen. Tilojen ahtauden vuoksi pyörätuolipaikkojen määrä on rajattu. Avustajat pääsevät saattajakorttia näyttämällä ilmaiseksi esityksiin. Muista kuitenkin varata lippu myös avustajalle.

Ryhmät

Mikäli olet osallistumassa taidepajaan ryhmän kanssa, jossa on useita pyörätuolissa istuvia henkilöitä, otathan yhteyttä toimistoon: 044 907 2986 (ma-to klo 9-15). Tilojen ahtauden vuoksi pyörätuolipaikkojen määrä esim. Taidepajassa ja teatterissa on rajoitettu

Wc-tilat

Esteetön WC löytyy Timantista sekä Seikkailutalon ulko-wc:stä. Seikkailutalon ulko-wc on avoinna joka päivä klo 10-20. Timantin wc on avoinna tilassa järjestettävään toimintaan osallistuville.