Hyvä tietää

Käyntiosoite: 
Kupittaankatu 2
20520 Turku

Puhelin:

Seikkailupuiston toimisto 044 907 2986
Sähköposti: 
seikkailupuisto@turku.fi

Aukioloajat

Puisto

Avoinna 24/7

Seikkailutalo

23.4.2019 - 2.6.2019
Ma - To 09:00 - 16:00
Pe 09:00 - 14:00

Toimisto

7.1.2019 - 31.5.2019
Ma - Pe 09:00 - 14:00

Poikkeusaukioloajat

Toimisto ja Seikkailutalo

30.5.2019 - 31.5.2019
Suljettu

Seikkailupuiston alue on kokonaisuudessaan leikkipuistoaluetta. Alue on aina avoinna ja sinne on vapaa pääsy. Seikkailupuistossa on käytettävissä runsaasti keinuja, kiipeilytelineitä ja muita leikkivälineitä myös aukioloaikojen ulkopuolella.

  • Meillä voit maksaa joko käteisellä tai kortilla. Käteisellä maksettaessa 20 euroa on suurin vastaanotettava seteli.
  • Lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty.  Poikkeuksena opaskoirat.
  • Seikkailupuiston alueella ei saa pyöräillä turvallisuussyistä.
  • Tupakointi ja alkoholin nauttiminen on kielletty Seikkailupuiston alueella.
  • Löytötavaralaatikko sijaitsee Seikkailutalon eteisessä. Arvotavarat kerätään toimistoon.

Wc-tilat

Seikkailutalon ulko-wc on avoinna joka päivä klo 10-20. Seikkailutalon ulko-wc sijaitseee Seikkailutalon päädyssä, grillipaikan vieressä.

Seikkailupuiston muut wc-tilat ovat avoinna aukioloaikojen mukaan. Inva-wc löytyy Timantista ja Seikkailutalon ulko-wc:stä. Lastenhoitohuoneet sijaitsevat Timantissa ja Seikkailutalossa (ulko- ja sisä-wc). Vaunuja rattaita ei voi tuoda sisälle, koska tilat ovat pienet.

Oleskelutila

Seikkailutalossa sijaitseva Oleskelutila on vapaasti asiakkaiden käytettävissä taukohetkiä tai eväiden syöntiä varten. Huoneesta löytyy leluja, mikro sekä syöttötuoleja. Tila on avoinna Seikkailutalon aukioloaikojen mukaan.

Grillipaikka

Omien grillien käyttö on ehdottamasti kielletty Seikkailupuiston alueella. Seikkailupuiston henkilökunta valvoo grillipaikkaa aukioloaikojen puitteissa. Grillipaikka on avoinna kesäkaudella sekä syysloma- ja talvilomatapahtuman yhteydessä.  Lisäksi grillipaikka on varattavissa ryhmien käyttöön toukokuussa arkipäivisin. Lue lisää. Kesäkauden aukioloajat löytyvät kesätoiminnan sivuilta. Muina aikoina grillipaikka ei ole käytettävissä.

Teatteritilat

Esitystiloinamme toimivat ympäri vuoden teknisesti hyvin varusteltu n. 120-paikkainen Timantti-teatteri. Kesällä toukokuusta syyskuuhun käytössä on myös tunnelmallinen kesäteatteriestradi, n. 200-paikkainen Helmiteltta. Kesäkauden ulkopuolella teatteritilat on varattu Seikkailupuiston järjestämää toimintaa varten. Syyskuusta toukokuuhun Timantti on vuokrattavissa pääasiassa vain lauantaisin.Timantti-teatterissa järjestetään Seikkailupuiston harrastekerhoja sekä avointa toimintaa kuten muskareita ja sirkustelua.

Timantti-teatterin ja Helmiteltan tilavuokrat (1.2.2016 lähtien)

30 € / h (ryhmä 1)
50 € / h (ryhmä 2)
Lisäksi hintaan lisätään teknikon kulut 25 € / h, aukioloaikojen ulkopuolella 50 € / h (+ mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät). Edellytämme teknikon läsnäoloa ulosvuokrausten yhteydessä.

Ryhmä 1
Turkulainen nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- ja muiden harrasteyhdistysten lapsi- ja nuorisoryhmät, vammaisjärjestöjen ryhmät, nuorten toimintaryhmät sekä muiden Turun kaupungin toimialojen lapsi- ja nuorisoryhmät.

Ryhmä 2
Muut käyttäjät (aikuisryhmät, muut yhdistykset, yritykset, yksityiset henkilöt jne.)

Asiasanat: