Koidetantti- taidekontti

Täynnä luovuutta ja taidetta oleva Koidetantti taidekontti saapuu juhlavuoden kunniaksi Seikkikseen!

Koidetantti sijaitsee ulkona leikkipuiston alueella ja se näyttäytyy perinteisen gallerian lisäksi monitaiteellisena esitysareenana. Esitykset nivoutuvat aina sen hetkisen näyttelyn teemoihin. Nauti näyttelyistä, ilahdu esityksistä ja elämyksistä sekä opi uutta työpajoissa!
 

Näyttelyt:

 • 28.9.-20.10. Aarre
   
  • Aarre- näyttely on koostettu vauvojen ja taaperoiden syksyn 2022 aikana värikylpyryhmissä syntyneistä maalauksista. Syksyn ryhmien teemana on Aarre, mikä  on Aarre, mistä se löytyy ja miltä se näyttää ja tuntuu?

   Vauvojen värikylpykerrat koostuvat aina virittäytymisestä, jossa vauva yhdessä vanhemman kanssa tutustuu erilaisiin materiaaleihin, vaikkapa kankakaisiin rapiseviin papereihin,matonkuteisiin  ja ympäillä oleviin värivaloihin ja heijastuksiin. Kuivien materiaalien jälkeen siirrytään värikylpyosuuteen, jossa maalataan käyttäen vauvaystävällisiä ja turvallisia maaleja, erilaisia marjoja, mehuja ja kuivattuja rouheita. Materiaaleja kokeillaan ja tutkitaan kaikilla aisteilla yhdessä vanhemman kanssa. Aarre- näyttelyn teokset ovat palasia hetkistä jolloin pienet kädet ja jalat ovat tutkineet värin, maalin ja olemassaolon olemusta ja jättäneet meille palasen aarretta. 

Esitykset ja työpajat:

 • Assi Huhtanen: Aarre-näyttelyn työpajat 2.10. ja 16.10 klo 10.00-14.00
   
  • Aarre- näyttelyn pohjalta toteutettavat Aarre- työpajat tapahtuvat ulkotilassa katoksen alla. Aarre työpajoissa pääset kokeilemaan vauvojen värikylvyissä käytettäviä luonnonmaaleja (mm. tyrnimehua, punakaalimaalia ja marjarouhetta)  Sekä painamaan oman aarrejäljen, jonka voi jättää osaksi koidetantti- AARRE näyttelyä tai ottaa mukaan.