Matka Avaruuteen -virtuaalinäyttely

MATKA AVARUUTEEN- VIRTUAALINÄYTTELYN AVAJAISET
ke 25.5. klo 17–19 tai pe 3.6. klo 17–19

Paikkana nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, 3krs. (Aurakatu 16, 20200 Turku)

Palataan ajassa hieman taaksepäin: eräänä talvisena viikkona vuonna 2021 joukko lapsia osallistui Seikkiksen talvilomakurssille. He lähtivät mielikuvitukselliselle matkalle avaruuteen ja toteuttivat viikon aikana galaxin verran mitä upeimpia teoksia taidepajassa. Nyt tämä maaginen galaxi herää eloon uudessa virtuaalisessa ympäristössä!

Tervetuloa testaamaan virtuaalista avaruusmaailmaamme!

  • Ota mukaan älypuhelin, johon voi ladata ilmaisen ROBLOX-sovelluksen Play Storesta tai Apple Storesta, niin pääset mukaan pelaamaan.
  • Vaihtoehtoisesti voi myös seurata valkokankaalta esittelyä ilman älypuhelinta.
  • Myös lasten vanhemmat ovat toivottuja ja tervetulleita mukaan!

Lasten tekemät teokset on 3D-mallinnettu ja rakennettu maksuttomalle Roblox-alustalle. Mukana on pelillisiä elementtejä, jotka eivät sisällä väkivaltaa, aseita tai chat-ominaisuutta. Projektia on toteutettu yhteistyössä pelikasvatusta tekevän School of Gamingin kanssa, ja he ovat Vimmassa paikalla esittelemässä projektia. Tapahtuma on maksuton eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista.

Virtuaalinäyttelymaailmaan voi tutustua myös kotona: 
1. Mene puhelimella osoitteeseen Matka Avaruuteen - Roblox
2. Katso ohjeet Roblox-sovelluksen lataamiseen.
3. Mukavia peli- ja näyttelyhetkiä!

School of Gaming on pelikasvatuksen asiantuntija ja edelläkävijä. SOG:in kerhoissa ja leireillä ei pelkästään pelata, vaan opitaan digikansalaisuutta, yhteistyötä, kommunikointia ja muita tulevaisuuden taitoja. Jotta jokaiselle lapselle löytyisi oma kiinnostava aihe, jonka kautta lähestyä tärkeitä oppeja, tarjoaa School of Gaming monipuolisen kattauksen erilaisia teemoja niin kepparikerhosta suuriin seikkailijoihin.

Katso kurssien tunnelmia videoilta, mistä kaikki alkoi 2021: