Matka Avaruuteen -virtuaalinäyttely


Palataan ajassa hieman taaksepäin: eräänä talvisena viikkona vuonna 2021 joukko lapsia osallistui Seikkiksen talvilomakurssille. He lähtivät mielikuvitukselliselle matkalle avaruuteen ja toteuttivat viikon aikana galaxin verran mitä upeimpia teoksia taidepajassa. Nyt tämä maaginen galaxi on herännyt eloon uudessa virtuaalisessa ympäristössä!

Lasten tekemät teokset on 3D-mallinnettu ja rakennettu maksuttomalle Roblox-alustalle. Mukana on pelillisiä elementtejä, jotka eivät sisällä väkivaltaa, aseita tai chat-ominaisuutta. Projektia on toteutettu yhteistyössä pelikasvatusta tekevän School of Gamingin kanssa.

Virtuaalinäyttelymaailmaan pääset näillä ohjeilla:
1. Mene puhelimella osoitteeseen Matka Avaruuteen - Roblox
2. Katso ohjeet Roblox-sovelluksen lataamiseen.
3. Mukavia peli- ja näyttelyhetkiä!

School of Gaming on pelikasvatuksen asiantuntija ja edelläkävijä. SOG:in kerhoissa ja leireillä ei pelkästään pelata, vaan opitaan digikansalaisuutta, yhteistyötä, kommunikointia ja muita tulevaisuuden taitoja. Jotta jokaiselle lapselle löytyisi oma kiinnostava aihe, jonka kautta lähestyä tärkeitä oppeja, tarjoaa School of Gaming monipuolisen kattauksen erilaisia teemoja niin kepparikerhosta suuriin seikkailijoihin.

Katso kurssien tunnelmia videoilta, mistä kaikki alkoi helmikuussa 2021: