SeikkisAreena 8.-9.6.2022

SeikkisAreena kokoaa ja kutsuu kiinnostavia henkilöitä paneelikeskustelemaan ja kommentoimaan lastenkulttuurista ja sen merkityksestä. Tervetuloa osallistumaan, tilaisuus on maksuton! Muutokset mahdollisia.

SeikkisAreenan ohjelma 8.6.2022

klo 12-17 avautuu kesän toimintapisteet: Koidetantti-taidekontissa avautuu Luovat Kädet-näyttely , puistotaiteilijat viihdyttävät vieraita, Soiva Satupuu lumoaa tarinoillaan, liikennekaupunki ja safariautot huristelevat ja taideleirit-ja pajat ovat käynnissä. Infossa myynnissä myös Seikkiksen omaa Puuhakirjaa!

klo 14. -14.30 Aikavarkaan Arvoitukset-teatteriseikkailukierros, liput varattavissa Infopisteeltä.

klo 15- 16.30 SeikkisAreenan paneelikeskustelu lasten hyvästä tulevaisuudesta

Panelisteina:
Sami Luoto, projektipäällikkö, Varsinais-Suomen tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushanke, Elina Rantanen, hyvinvoinnin apulaispormestari, Irina Niemimäki, hankejohtaja, Kulttuurin kärkihanke, Pia Kalenius, freelance-nukketeatteritaiteilija ja Maarit Lamminniemi, suunnittelija, Turun kaupungin esiopetus ja varhaiskasvatus, kommentaattoreina toimivat Leena Hiltunen, lastenkulttuurin suunnittelija, Turun kaupunki, Sanna Minkkinen, perheohjaaja, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Läntinen lapsiperhesosiaalityö ja Sanna Lindroos, kehityspsykologi, psykoterapeutti. Keskustelun vetäjinä toimivat Henri Terho, taiteen tukemisen päällikkö, Taiteen edistämiskeskus ja Marika Leinonen-Vainio, toiminnanjohtaja, Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto. Keskustelun tulkkaa runon kielelle Salla Tuukkanen, freelance-sanataiteilija, -sanataidekasvattaja.

Keskustelussa kuultava tulevaisuuden visiointi on saanut inspiraationsa Sitran Tulevaisuustaajuus-menetelmästä.

klo 17 Aikavarkaan Arvoitukset- teatteriseikkailu varattavissa kutsuvieraille maksuttomasti. Varaa paikkasi tästä.

klo 18 Seikkiksen 40-v synttärijuhlat alkavat, katso synttäriohjelma täältä.
___________________________________________________________________________________

SeikkisAreenan ohjelma 8.6.2022

klo 10.15- 17 Kesän toimintapisteet käynnissä: Koidetantti-taidekontissa Luovat Kädet-näyttely, puistotaiteilijat viihdyttävät vieraita, Soiva Satupuu lumoaa tarinoillaan, liikennekaupunki ja safariautot huristelevat ja taideleirit-ja pajat ovat käynnissä. Infossa myynnissä myös Seikkiksen omaa Puuhakirjaa!

Klo 11 Aikavarkaan Arvoitukset- teatteriseikkailu varattavissa paneelikeskusteluun kutsutuille maksuttomasti. Varaa paikkasi tästä.

klo 12 SeikkisAreena jatkuu: ITU 2021 esitys Viima, Pistekollektiivi
klo 12.40-14 Lastenteatterissa on ITUA! -paneelikeskustelu


Panelisteina:
Viima-esityksen Emma Virta, tanssi- ja teatteritaitelija ja Mika Formunen, sirkustaiteilija, Katariina Metsälampi, ituottaja, lasten ja nuortenkeskus Annantalo, Leena Hiltunen, lastenkulttuurin suunnittelija Turun kaupunki, Nina Dahl-Tallgren teatteripedagogi, Vaasan teatteri ja Susanne Nieminen, tuottaja, Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto. Paneelin vetäjänä toimii Timo Väntsi, turkulainen freelance-nukketeatteritaiteilija.