Seikkis Live

Seikkis Live on Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston viikoittainen livelähetys, johon Seikkailupuiston kesäkävijät pääsevät osallistumaan netin välityksellä. Lähetykset nähdään Seikkailupuiston YouTube-kanavalla.

Seikkis Live on lapsia osallistava ja aktivoiva sekä mielikuvitusta kutkutteleva. Ohjelmassa seikkaillaan mahtavien hahmojen johdolla Seikkailupuistossa ja Turun kiinnostavissa paikoissa, kuten Turun Linnassa ja Tuomiokirkossa. Kaikkein parasta on se, että Seikkis Liveen voi osallistua asuitpa missäpäin tahansa Suomea tai jopa ulkomailla! 

Lähetysajat ja sisällöt

  • pe 12.6. klo 14: Käydään Turun linnassa ja tutustutaan geokätköilyn saloihin sekä löydetään aarre. Samalla mietitään avun antamisen tärkeyttä.
  • to 18.6 klo 14: Vieraillaan Koroisilla ja tehdään kukkaseppeleitä.
  • pe 26.6. klo 14: Tutustutaan Turun tuomiokikkoon, etsitään harrastusta kirjastosta sekä kokeillaan valokuvasuunnistusta.
  • pe 3.7. klo 14: Käydään Aboa Vetuksessa, leivotaan sekä istutetaan kasveja. 
  • pe 10.7. klo 14: Vieraillaan Luostarinmäen käsityöläiskorttelissa, tutustutaan Seikkailupuistoon ja pidetään tarinahetki.
  • pe 17.7 klo 14: Vieraillaan Brinkhallin kartanossa, kokeillaan parkouria ja sirkustelua, sekä tehdään sadetanssi.
  • pe 24.7. klo 14: Tutustutaan Turun historialliseen satamaan, haaveillaan matkustamisesta ja tutustutaan eri kulttuureihin, sekä kokeillaan larppausta, eli liveroolipelaamista.
  • pe 31.7. klo 14: Vieraillaan Kuralan kylämäessä, leikitään perinneleikkejä ja MiniSeikkiksessä tutustutaan varjoteatteriin.

Lähetä postia Seikkis Liveen!

Kaikkien postia lähettäneiden kesken arvotaan teatteriliput lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston teatteriin syksyn esitykseen ja muita yllätyspalkintoja viimeisessä lähetyksessä perjantaina 31.7.2020. 
Muistathan laittaa omat yhteystietosi mukaan, kun lähetät postia, niin voittaja tavoitetaan!

Postiosoite: 
Seikkis Live (Seikkailupuisto)
Kupittaankatu 2, 20520 Turku

Saavutettavuus

Ohjelmaa katsoaksesi tarvitset nettiyhteyden ja laitteen, jolla ohjelmaa voi katsoa (esimerkiksi puhelin, tabletti tai tietokone). 

Ohjelma puhutaan suomeksi ja tekstitetään myöhemmin. 

Soveltuu pääosin liikuntarajoitteisille. Haen harrastusta ja MiniSeikkis -osioiden aktiviteetit saattavat vaatia hieman soveltamista esimerkiksi toteutuspaikan tai liikelaajuuksien suhteen. 

Ohjelman osiot on suunnattu erityisesti esiopetus- ja alakouluikäisille (1-6 lk), mutta eri osiot voivat hyvin sopia myös isommille ja pienemmille katsojille. Ohjelmalla ei ole ikärajoitusta, mutta aktiviteetteja kannattaa kokeilla yhdessä aikuisen kanssa.