Robotiikka

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

Syksyn 2020 Robotiikka -ryhmä on peruttu.

Haluatko rakentaa robotin? Tällä kurssilla rakennetaan oma robotti käyttäen micro:bit -tuotteita. Opettelemme elektroniikan ja ohjelmoinnin perusteita muotoilun, keksimisen ja rakentamisen ohessa. Robotin saa itselleen kurssin päätyttyä.

Ohjaus: Fysiikanopettaja Lars Wingård ja nukketeatteritaitelija Pauliina Vesslin.

Ilmoittautuminen

Harrastekerhon tiedot

Torstaisin 27.8.–5.11. (ei 15.10.)
klo 16–17.30
2007–2009 syntyneille
Paikka: Mediapaja, Taikatupa
Kurssimaksu: 80 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmiin alkaa 27.7. klo 9. Ryhmiin ilmoittaudutaan tämän sivun kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (arkisin klo 10–17 // 1.8. alkaen ma-to klo 9-15). Varattuasi paikan, sinulla on kymmenen minuuttia aikaa täyttäää lomake. Täytä kaikki kysytyt kohdat ja vahvista varauksesi. Saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Tutustu siihen huolellisesti. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä toimistoon. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen.

Maksaminen

Harrastusmaksu laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla.

Varauksen peruminen ja muokkaaminen

Voit muokata ilmoittaumistietoja tai perua paikan varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Katso aikataulu ja tarkemmat ohjeet varausvahvistuksesta. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan. Maksuton kokeilumahdollisuus on vain ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset

Kaikki osallistujat ovat tervetulleita osallistumaan Seikkailupuiston toimintaan. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. Mikäli on jotain, mitä ohjaajien olisi hyvä tietää lapsesta ennakkoon, kirjoita tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.