Teatterikerho - UUTUUS!

Kerhossa tutustumme monipuolisesti teatteriin: kokeilemme jännittäviä teatterivaloja, luomme maailman vahvimmat, upeimmat tai hassuimmat teatterihahmot ja mietimme, voisiko lempilelumme esiintyä teatterissa. Entä voisiko peruna esiintyä? 

Tavoitteemme on löytää teatteri-ilmaisun ilo luovan leikin ja yhdessä tekemisen kautta. Kerhossa kehitämme vuorovaikutus - ja tunnetaitoja sekä vahvistamme mielikuvitusta ja minäkuvaa. Aiempaa kokemusta teatterista ei tarvita, vaan innostus riittää!

Ohjaus: Teatterintekijät Aliisa Kallio ja Karoliina Illi

Harrastuskerhon tiedot

Perjantaisin 5.2.-23.4. (ei 26.2., 2.4.)
klo 17.00–18.00
2014–2015 syntyneille
Paikka: Timantti
Kurssimaksu: 80 €

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2021 ryhmiin alkaa to 14.1. klo 9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä.