Seikkailupuiston talvilomakurssit: Matka avaruuteen

Paikoillanne, valmiit, laukaus!

Pakkaa rakettireppusi valmiiksi ja lähde mukaan mielikuvituksen siivittämälle aikamatkalle halki linnunradan aina kaukaisimpiin galakseihin saakka! Millaisia värejä ja valoilmiöitä avaruudessa näkyy? Entä mitä kaikkea ihmeellistä kuuluu ympärillä, kun maapallo on jäänyt kauas taakse? Kukaan ei voi etukäteen tietää, mitä kaikkea mielikuvituksen kiertoradalle matkan varrella osuukaan!

Talvilomalla 2021 Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston avaruussukkula ottaa kyytiinsä innokkaimmat astronautit kohti avaruuden ja luovuuden rajattomia ulottuvuuksia. Lapsia monipuolisesti osallistava kurssi toteutetaan kahdelle eri ikäryhmälle maanantaista torstaihin 22.-25.2.2021. Avaruussukkulan lennonjohdossa toimivat pilotit johdattavat lapset suunnittelemaan ja rakentamaan UV-valoista sekä avaruusmateriaaleista kiehtovan yhteisötaideteoksen Timanttiin.

Fendarin viestintäpaja toteuttaa lasten yhteisötaideteoksesta virtuaalinäyttelyn erilliselle verkkoalustalle. Virtuaalinäyttelyssä päästään ihastelemaan lasten omia kädenjälkiä sekä lasten ideoimaa äänimaailmaa. Virtuaalinäyttelyä tullaan näkemään myös Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston juhlavuonna 2022.

Kursseilla on rajoitettu osallistujamäärä, joten paikat kannattaa varata hyvissä ajoin.

Ohjaus: Valotaiteilija Antti Kulmala sekä taideohjaajat Kristiina Kivimäki ja Lotta Rapeli.
Yhteistyössä: Fendarin viestintäpaja

Kurssin tiedot

Maanantaista torstaihin 22.-25.2.2021
Ikäryhmä 1: 2011-2013 -syntyneet, klo 10-12:30
Ikäryhmä 2: 2008-2010 -syntyneet, klo 13:30-16:00
Kurssimaksu 20 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna 1.-17.2.2021

Kaksi eri ryhmää.

Kurssin lisätiedot

  • Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen tulee perua viimeistään 17.2. mennessä, jonka jälkeen kurssi laskutetaan. Mikäli peruminen tapahtuu Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston toimesta, kokoontumiskerran peruminen hyvitetään kurssimaksun kokonaissummassa.
  • Kursseille osallistutaan ilman aikuista.
  • Kurssin ensimmäisellä kerralla jaetaan kuvauslupa virtuaalinäyttelyn toteutusta varten. Kuvausluvan antaminen ei ole ehto kurssille osallistumiseen.
  • Aiempaa kokemusta kädentaidoista ei tarvita, mutta kiinnostus UV-valoa, rakentelua sekä avaruusteemaa kohtaan on suositeltavaa.
  • Tehdyt työt saa kotiin kurssin jälkeen, erikseen sovittuna ajankohtana.
  • Kursseilla ei ole ruokatarjoilua lyhyen päivittäisen keston vuoksi.

Koronaturvallisuus