Tanssisirkus

Tanssisirkuksessa yhdistyvät kaksi liikunnallista ja luovaa taiteenlajia. Tunneilla harjoitellaan niin sirkuksen kuin tanssin tekniikkaa ja tehdään näistä yhdistelmiä leikin hauskuutta unohtamatta. Lapset osallistuvat ryhmiin itsenäisesti ilman aikuista.

Viikottain vaihtuvat teemat johdattelevat lapset oppimaan tanssin ja sirkuksen keinoin tilan hahmottamista, omaa kehoa, anatomiaa, eri suuntia ja ajan sekä tilan kehollistamista. Sirkusta tehdään leikkiä ja hauskuutta unohtamatta.
Lapset oppivat sirkuksen eri lajitekniikoita, kehonhallintaa, hienomotoriikkaa, luovuutta, liike-ilmaisua, liikkuvuutta ja vuorovaikutustaitoja.

Torstaisin 9.9. –18.11.2021 (ei 14.10.)

  • Ryhmä 1: 2017-2018 syntyneille. Klo 17:30-18:15
     
  • Ryhmä 2: 2015-2016 syntyneille. Klo 18:30-19:15

Ohjaus: Tanssinopettaja Mirva Honkanen
Paikka: Timantti
Osallistumismaksu: 80 €
Osallistujia otetaan 10 hlö /ryhmä

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ryhmiin alkaa ma 2.8.2021 klo 9 ja päättyy su 12.9. Ilmoittautuminen tapahtuu vain nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon. Varattuasi paikan, saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista, sen maksamisesta sekä peruutusehdoista. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen. Ilmainen kokeilukerta on mahdollista ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla (vaatii ilmoittautumisen). 

Ilmoittaudu valitsemaasi ryhmään alla olevan linkin kautta. 

Minimiosallistujamäärä kerhon toteutumiseksi on vähintään 7 osallistujaa/ ryhmä.

MAKSAMINEN

Harrastuskerho laskutetaan. Maksusta ei anneta alennusta, vaikka lapsi ei osallistuisi toimintaan kaikilla kerroilla. Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston puolelta peruttu kokoontumiskerta hyvitetään kokonaissummasta. 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua ryhmiin oman avustajan kanssa. 

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen ohjattuun toimintaan osallistumista. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

Asiasanat: