Joulupaja ryhmille

Joulupajojen varaaminen

Ryhmäaikojen varaukset alkavat 22.10. klo 9. Varaus tehdään tällä nettisivulla olevien varauslinkkien kautta. Varauksia ei oteta vastaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon: 0449072986 (ma-to klo 9-15). Jos varaat useamman ajan, avaa nettisivun linkistä varaussivu uudelleen. Älä käytä back-nappulaa tai siirry selaushistoriassa taaksepäin sillä tällöin muokkaat vain olemassa olevaa varausta.

Maksaminen

Osallistumismaksu maksetaan ennen työpajaa Seikkailupuiston toimistoon käteisellä tai kortilla. Emme ota vastaan 50-500 € seteleitä. Maksu voidaan myös laskuttaa. Turun kouluilla on mahdollisuus osallistua toimintaan Elämyspolun kautta. Laskutustiedot pitää tuoda toimistoon ja tarkistamme tällöin myös osallistujien määrän. Laskutusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Maksajan / laskutettavan tahon nimi
  • Postiosoite
  • y-tunnus tai mikäli kyseessä on yksityishenkilö, henkilön sosiaaliturvatunnus (myös loppuosa)

Joulun ryhmäpajat ma-to 16.11.-15.12.

Seikkailupuistossa järjestetään joulupajoja ryhmille.
Pajat ovat maanantaista torstaihin klo 9.30
Joulupajan kesto on 1,5 h

Yhteen pajaan voi osallistua maksimissaan 15 lasta.
Hinta: 2,50 € / osallistuja. Lue saamasi varausvahvistus. Siinä on ohjeita muun muassa maksamisesta. Jos ilmoitat useamman ryhmän, sulje varausikkuna varauksen vahvistamisen jälkeen ja avaa se uudelleen linkin kautta. Jos siirryt selaushistoriassa taaksepäin, muokkaat vain olemassaolevaa varausta.

Teemat ja ilmoittautuminen

Tonttureppu

  • Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan tällä sivulla lokakuun 2020 aikana.
     

Tonttuhuovutuspaja 

  • Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan tällä sivulla lokakuun 2020 aikana.