Kynttiläpajat ryhmille

Kynttiläpajat arkipäivinä on suunnattu päivähoito- ja koululaisryhmille. Yhteen pajaan voi osallistua maksimissaan 16 osallistujaa, ohjaaja mukaan lukien. Kynttilöiden tekeminen pajassa on tarkoitettu vain lapsille.

Pajassa valetaan ja koristellaan jouluisia kynttilöitä, myös glögi, mehu ja piparitarjoilu!

Maanantaista torstaihin 21.11.–14.12. (ei 6.12.)
klo 9.30–11.30
Hinta: 2,50 € / lapsi
Alaikäraja 5 vuotta.

Pajan kesto on 2h.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään ryhmäpajoihin aukeaa 31.10.2022 klo 9. Ryhmäpajoihin ilmoittaudutaan tämän nettilinkin kautta. Paja-aika tulee varata viimeistään viikkoa ennen. Varausta ei voi tehdä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon: 0449072986 (ma-to klo 9-15)

MAKSUTAVAT

  • Puiteostotilaus / Elämyspolku (Turun kaupungin sisäinen laskutus): Ostotilauslomake on tuotava ryhmän jokaisella käyntikerralla. Ostotilauslomake annetaan taidepajan ohjaajalle pajaan tultaessa. 
  • Käteis- ja korttimaksu: Maksu suoritetaan Seikkailupuiston toimistoon taidepajaan tultaessa. Huom! Emme ota vastaan 50-500 €:n seteleitä. Seikkailupuiston toimisto sijaitsee Seikkailutalossa, leikkitilan takana.
  • Laskutus: Laskutustiedot (ks. alla) ja lopullinen osallistujamäärä annetaan taidepajan ohjaajalle pajaan tultaessa.
     
    • Laskun maksaja on yksityishenkilö (esim. vanh. yhdistyksen rahastonhoitaja): maksajan nimi, henkilötunnus ja osoite
    • Laskun maksaja on organisaatio (esim. kaupunki, päiväkoti): maksavan tahon nimi, Y-tunnus ja laskutusosoite / verkkolaskutustiedot.