Teatteriesitykset ryhmille

Lippuvaraukset

Varaukset tehdään nettisivujen kautta. Varauslinkit löytyvät jokaisen esityksen esittelysivulta.
Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986 (ma-pe klo 9-14)

Maksaminen

Liput voi maksaa ennen esitystä Seikkailupuiston toimistoon käteisellä tai kortilla. Emme ota vastaan 50-500 € seteleitä. Liput voidaan myös laskuttaa. Jos haluat laskutuksen, anna tarvittavat laskutustiedot varauksen yhteydessä. Myös laskutuksen valinneiden ryhmien pitää käydä ilmoittaumassa toimistoon ennen esityksen alkua ja tuomassa laskutusosoite. Laskutusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Maksajan / laskutettavan tahon nimi
  • Postiosoite
  • y-tunnus tai mikäli kyseessä on yksityishenkilö, henkilön sosiaaliturvatunnus (myös loppuosa)

Seikkailupuisto tarjoaa päivähoito- ja kouluikäisille sunnattuja teatteriesityksiä. Liput arkiaamujen esityksiin maksavat 5 € / hlö. Opettajat ja ohjaajat pääsevät teatteriin ryhmän mukana maksutta. Muistathan kuitenkin varata liput myös ohjaajille, jotta kaikki mahtuvat esitykseen. Viikonloppuesityksiin ei anneta ryhmäalennuksia. Lipun hinta on kaikille sama riippumatta varattujen lippujen lukumäärästä.

Esityksiä on arkiaamuisin klo 10. Tarkemmat tiedot ohjelmistosta löytyvät teatterisivulta:

Elämyspolku

Seikkailupuiston teatterin esityksiin voi osallistua Elämyspolku-toiminnan kautta. Elämyspolun teatterivierailut tehdään kolmannella, viidennellä ja yhdeksännellä luokalla.

Ikäsuosituksista

Ikäsuositukset ovat suuntaa-antavia. Alle 1-vuotiaat pääsevät esityksiin ilmaiseksi. Poikkeuksena tähän ovat pienille suunnatut esitykset kuten vauvatetatteriesitykset, jonne myös alle 1-vuotiaat tarvitsevat lipun.

Useampien ikäsuositusten kohdalla on enemmänkin kyse lapsen persoonasta kuin iästä. Paljon on myös kiinni siitä, kuinka tottunut teatterikävijä lapsi on. Isommille suunnattujen esitysten kerrontatapa ja rakenne ovat erilaisia kuin pienempien katsojien esityksissä. Esitykset voivat sisältää myös pelottavia yksityiskohtia ja voimakkaampia efektejä, jotka saattavat olla liian jännittäviä pienemmille katsojille.

Teatteri antaa lapselle turvallisen mahdollisuuden kohdata jännittäviä tilanteita sekä käsitellä erilaisia tunteita, kuten iloa, ihmetystä, pelkoa tai surua. Tutun ison ihmisen sylissä pienikin pärjää ja tottuneempi teatterikävijä aina varmemmin kuin ensikertalainen. Ensikertalaisen voi olla myös turvallisempi seurata esitystä hieman kauempaa katsomosta eikä aivan eturivistä.

Timantti-teatterin katsomoon kuljetaan lavan poikki. Jos lapsen kanssa pitää päästä poistumaan kesken esityksen, on tämä ihan sallittua. Kesken esityksen voi poistua reippaasti näyttämön reunaa pitkin kulkien.