Syyskauden tapahtumat

Seikkailupuiston syyslomatapahtuma: Kadonnutta aarretta etsimässä 14.-16.10.2020

 

Syyslomalla Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto muuttuu taianomaiseksi Sateenkaarimaaksi! Sateenkaarimaa on kuuluisa sateenkaarestaan ja sen päästä löytyvästä aarteesta. Aarteen suojelija on hyvä haltia Vellamo. Nyt sateenkaari ja aarre ovat kuitenkin kadonneet! Ilkeä Hiisi on nimittäin varastanut sateenkaaren aarteineen ja pitää vankinaan hyvää haltiaa Vellamoa. Ovela Hiisi on piilottanut sateenkaaren kaikki seitsemän väriä ympäri Sateenkaarimaata. Seikkailijan tehtävänä on löytää kaikki kadonneen sateenkaaren värit. Seikkailija kohtaa Sateenkaarimaassa maagisia olentoja, kuten siivekkäitä Huppiaisia ja Kakkiaisia, sillan alla vaanivan Näkin ja kutitusta kaipaavan jätti Juurisen. Taidepajassa valmistetaan siipiä yhdessä keijutarhurien opastuksella.  

Sateenkaarimaassa on seitsemän jännittävää tehtävärastia, jotka seikkailijat suorittavat löytääkseen sateenkaaren aarteen ja vapauttaakseen hyvän haltian Vellamon. Sateenkaarimaahan kannattaa suunnata koko perheen voimin ja kaverien kanssa. Lisäksi on hyvä varata mukaan myös lämpimät ulkovaatteet ja urhoollinen mieli!  

Grillipaikka on käytössä tapahtuman aikana. Ota omat eväät ja tulentekovälineet mukaan, Seikkailupuisto tarjoaa puut.

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista tällä tapahtumasivulla. 

Tapahtuman tiedot

Paikka: Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto
Aika: Ke-pe 14.10.-16.10. klo 11-16
Sisältö: Seikkailurata ulkona puistoalueella, kartan saat Seikkailutalon lipunmyyntipisteestä (klo 15.15. saakka). Seikkailurataan kuuluvat Taidepaja (siipien valmistus) sekä Helmiteltta (Hiiden luola). Osa toiminnoista on ohjattuja, ohjaus tapahtuu suomeksi. Radan voi kulkea läpi itselleen sopivassa järjestyksessä. 
Kesto: Radan kesto n. 45-60 min.
Ikäsuositus: Kaikenikäisille, perheen pienimmät tarvitsevat mukaansa aikuisen. Tapahtumassa ei ole lastenhoitopalvelua, vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan. 

Säävaraus!

Turvallisuus

Pyydämme Seikkailupuiston syyslomatapahtumaan osallistujia noudattamaan turvavälejä ja pitämään huolen käsienpesu- sekä yskimishygieniasta, huomioiden muut osallistujat sekä tapahtuman ohjaajat ja järjestäjät.

  • Tulethan tapahtumaan vain terveenä.
  • Jonojen muodostuessa ole hyvä ja huomioi turvavälit (1-2 m)
  • Huolehdi yskimishygieniasta ja käsienpesusta. Toimintapisteissämme on tarjolla käsidesiä sekä käsienpesumahdollisuus wc-tiloissa.
  • Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan.
  • Keräämme tapahtuman osallistujien yhteystiedot. Yhteystiedot kerätään vallitsevan koronatilanteen vuoksi, eikä tietoja käytetä muuhun tarkoitukseen. Kerätyt tiedot hävitetään 14 päivän kuluttua.
  • Työntekijämme käyttävät maskia. Suosittelemme maskin käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille.

Huolehditaan yhdessä toisistamme! 

Hinta

Tapahtumamaksu 3 € (kaikilta osallistujilta) 

Liput ostetaan Seikkailutalosta. Lipunmyynti sulkeutuu klo 15.15.

Asiasanat: