NUKKETEATTERIESITYS: Arkeologin arvoitus 28.11.

Arkeologin arvoitus on Meriryhmä-kollektiivin nukketeatterilla iloitteleva fantasiaseikkailu, jossa yleisö pääsee osallistumaan tapahtumien kulkuun.

Heli Kuoppala on ammatiltaan arkeologi, menneisyyden salapoliisi. Heli on perustanut upouuden museon. Museossa on salaperäinen kalliomaalaus, joka pitää sisällään arvoituksen. Heli tempautuu ystävänsä Aika Mäyrän kanssa seikkailuun, kun museo herää henkiin!

Lippuvaraukset

 • Varaa liput esitykseen su 28.11. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
 • Varaa liput esitykseen su 28.11. klo 17. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 4 +
Esityksen kesto: n.40 min.
Esityksen kieli: suomi
Liput: 8 €
Esityspaikka: Timantti-teatteri

  Työryhmä

  Käsikirjoitus ja tuotanto: Meriryhmä-kollektiivi
  Esiintyjät: Andy Pilke ja Aliisa Kallio
  Nuket: Isa Kortekangas, Pessi Pajunen ja Karoliina Illi

  Terveysturvallisuus

  Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston terveysturvallisuusohjeet ennen esitystä. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

   

  LIPPUVARAUKSET

  Varaa liput tämän nettisivun linkkien kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

  PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

  Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

  LIPPUJEN OSTAMINEN

  Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.