Seikkailupuiston teatteri verkossa

Mimi ja Kuku 

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto järjesti lauantaina 21.3.2020 klo 15 Seikkailupuiston Facebook-sivulla Mimin ja Kukun live-keikan.

Suursuosikit Mimi ja Kuku ovat tarjonneet lapsille ja lapsenmielisille musiikkiliikuntaa ja Lockenlollia jo vuodesta 2003. Mimin ja Kukun esitysten kantavana voimana on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen osallistavan teatterileikin ja musiikin keinoin. Esiintyjäduon suositut esitykset ovat olleet Seikkailupuistoissa usein loppuunmyytyjä. Musiikkia, tanssia ja hassuttelua sisältävät Mimin ja Kukun live-esiintymiset tarjoavat hupaisaa viihdettä koko perheelle. 

Merkkarit ja Kai Kuutamo

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston YouTubessa näytettiin keskiviikkona 17.6.2020 klo 15 suora verkkolähetys Merkkareiden ja Kai Kuutamon keikasta.

Merkkarit-lastenmusiikkiyhtye ja sirkustaiteilija Kai Kuutamon esityksessä yhdistyvät vauhdikas ja omintakeinen rock-musiikki, taitavat sirkustemput ja hauskat laululeikit. Energinen esitys tempaa yleisön mukaansa, ja tututkin lastenlaulut saavat Merkkarien käsittelyssä aivan uutta virtaa. Esityksen musiikillinen ohjelmisto yhdistelee tunnettuja lastenlauluja sekä yhtyeen omia sävellyksiä. Kai Kuutamo esittelee kappaleiden säestämänä taitojaan eri jongleerausvälineillä.

Keikka on toteutettu Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa yhteistyössä Fendarin viestintäpajan kanssa.

Päistikka

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston YouTubessa näytettiin keskiviikkona 29.7.2020 klo 15 suora verkkolähetys viisihenkisen Päistikan energisestä keikasta. 

Päistikan konsertissa yhtyeen itse säveltämät ja sanoittamat kappaleet tärähtävät toiminnalliseksi kokonaisuudeksi. Yhtye liikkuu musiikissaan pop-, rock-, ja folk-henkisyydestä aina diskon tanssittavaan tykytykseen. Luvassa on yllättäviä tilanteita sekä tietenkin monipuolista musiikkia! 

Keikka on toteutettu Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa yhteistyössä Fendarin viestintäpajan kanssa.

Seikkis Live

Seikkis Live on Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston viikoittainen livelähetys, johon Seikkailupuiston kesäkävijät pääsevät osallistumaan netin välityksellä. Lähetykset nähdään perjantaisin Seikkailupuiston YouTube-kanavalla.

Seikkis Live on lapsia osallistava ja aktivoiva sekä mielikuvitusta kutkutteleva. Ohjelmassa seikkaillaan mahtavien hahmojen johdolla Seikkailupuistossa ja Turun kiinnostavissa paikoissa, kuten Turun Linnassa ja Tuomiokirkossa. Kaikkein parasta on se, että Seikkis Liveen voi osallistua asuitpa missäpäin tahansa Suomea tai jopa ulkomailla! 

 

 

Kaupunginosa/Alue: