TARINALLINEN SIRKUSESITYS: Ruutu, Raita ja repullinen retkitavaraa 12.12.

Olipa kerran sisarukset, Ruutu ja Raita. Ruudulla ja Raidalla on tarkat rutiinit, joihin kuuluu viikottaiset räiskäleet raparperimarmeladin kera. Eräänä päivänä marmeladi on kuitenkin loppu, ja ainoa vaihtoehto on lähteä torille. Aivan tavallinen torstai muuttuu pian suureksi seikkailuksi, josta selviydytään yhteistyön avulla. 

Duo Fannin ja Mariannen esityksessä leikitellään sirkuksella ja mielikuvituksella. Seikkailu sisältää yllättäviä tilanteita ja kohtaamisia, pariakrobatiaa, musiikkia ja jongleerausta. Esitys kertoo ystävyydestä, erilaisuuden hyväksymisestä, rohkeudesta ja siitä, että jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Tarinassa annetaan paljon tilaa myös katsojan omalle mielikuvitukselle.

Lippuvaraukset

Liput varattavissa 8.11. alkaen.

 • Varaa liput esitykseen su 12.12. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
 • Varaa liput esitykseen su 12.12. klo 17. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 3-9 -vuotiaille
Esityksen kesto: 30 min.
Esityksen kieli: suomi
Liput: 8 €
Esityspaikka: Timantti-teatteri

  Työryhmä

  Sirkustaiteilijat Marianne Vaalimaa ja Fanni Silmunen

  Terveysturvallisuus

  Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston terveysturvallisuusohjeet ennen esitystä. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

   

  LIPPUVARAUKSET

  Varaa liput tämän nettisivun linkkien kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

  PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

  Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

  LIPPUJEN OSTAMINEN

  Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.