Ryhmätoiminta hyvinvointikeskuksissa

Löydä sinua kiinnostava tapahtuma

Ryhmätoimintaa hyvinvointikeskuksissa

Ohjattua ryhmätoimintaa muualla

Apuvälineet arjessa

Ilmoittaudu ryhmiin hyvinvointikeskusten asiakasneuvontaan. Ohjaaja soittaa sinulle takaisin, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan ryhmän. Ryhmät ovat määräaikaisia. Mukaan ovat tervetulleita kaikki yli 65-vuotiaat turkulaiset eläkeläiset. Katso myös muu ryhmätoiminta, kuten luovat toiminnat, liikkumisen iloa ja kädentaidot.

Ystäväpiiri

Koetko yksinäisyyttä? Kaipaatko kaveria, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia? Ryhmän tavoitteena on yksinäisyyden tunteen lievittäminen ja uusien ystävien löytäminen.

Kiva-meno

Kaipaatko arkeesi yhdessä tekemistä ja iloa? Tavoitteena on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia ja rohkaistua kokeilemaan uusia asioita ryhmän kanssa.

Virkut

Koetko kotoa lähtemisen vaikeana? Kaipaatko tukea arjen liikkumiseen? Ryhmän tavoitteena on liikkumisen ja uskalluksen edistäminen. Ryhmässä ohjataan terveelliseen ravitsemukseen ja ruokailutottumuksiin sekä vahvistetaan liikkeelle lähtöä eri keinoin.

Elä hyvin voi hyvin

Kaipaatko tietoa ja keinoja tehdä terveellisiä muutoksia arkeesi? Pohditaan yhdessä elintapojen vaikutusta terveyteen ja mahdollisuuksia huolehtia itsestä mm. liikunnan ja ravitsemuksen keinoin.

Rollaattorin käytön opastus

Ryhmän tavoitteena on saada vapautta ja varmuutta itsenäiseen liikkumiseen rollaattorin kanssa.

Pilke

Kaipaatko tukea päihteettömyyteen ja mielekkään arjen löytämiseen? Ryhmän tavoitteena on tarjota päihteiden kanssa tasapinoileville vertaistukea viikoittaisilla kokoontumisilla. Lisätietoja Fingerroossin säätiöstä p. 044 975 1610.

Käyntiosoite: 

Karviaiskatu 7
20720 Turku

Puhelin:

Asiakasneuvonta 02 262 5020

Käyntiosoite: 

Puistokatu 11
20100 Turku

Puhelin:

Asiakasneuvonta 02 262 6000