Mielenterveys- ja päihdetiimi: Tukea mielenterveys- ja päihdeongelmiin

Ota yhteyttä

Tiimissä sinua auttavat tarpeesi mukaan sosiaaliohjaaja ja terveydenhoitaja.

Yhteydenotot p. 040 708 5905 (arkisin klo 8.30-15.30). Vastaamme puheluihin asiakastyön ohessa ja siksi emme välttämättä voi vastata heti. Pyrimme soittamaan takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Akuutti- ja kriisitilanteissa ota yhteyttä omalle terveysasemallesi tai päivystykseen.

Psykiatrian lähetteet ohjataan VSSHP:lle:

Tyks Psykiatrian lähetekäsittely, PL52, 20521 Turku

Onko sinulla huoli omasta päihteiden käytöstäsi ja/tai mielenterveydestäsi? Aiheuttaako mielenterveys- tai päihdeongelma vaikeuksia selvitä arjesta? Tuntuuko, että ongelmasi ovat kasaantuneet ja apua olisi haettava useilta eri tahoilta?

Tällaisessa tilanteessa terveysasemalla toimiva mielenterveys- ja päihdetiimi auttaa sinua. Voit hakeutua asiakkaaksi olemalla itse yhteydessä tai pyytämällä asioitasi hoitavaa ammattilaista ottamaan yhteyttä mielenterveys- ja päihdetiimiin.

Mielenterveys- ja päihdetiimi auttaa päihteiden käytön hallinnassa ja psyykkisen hyvinvoinnin vahvistamisessa. Lisäksi voit saada tukea pitkäaikaissairauden hoitoon ja oireiden hallintaan. Tiimi voi auttaa sinua myös käytännön asioissa, palveluihin hakeutumisessa sekä vahvistaa kanssasi arjessa pärjäämistä. Palvelu on maksutonta ja se räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi.

Vastaanotto järjestetään tarpeesi mukaan joko Käsityöläiskadun terveysasemalla tai omalla lähiterveysasemallasi. Lisäksi kotikäynnit ja ryhmätoiminta ovat mahdollisia.  

Käyntiosoite: 

Käsityöläiskatu 2, 2 krs.
20100 Turku

Puhelin:

Puhelin 040 708 5905
Turun kaupungin puhelinvaihde 02 330 000
Sähköposti: 
mptiimi@turku.fi

Aukioloajat

Avoinna
Ma - Pe 08:30 - 15:30