Päihdeongelmaisten päiväkeskustoiminta

12.10.2020 alkaen: Sirkkalan päiväkeskus joutuu kiristämään rajoituksia koska korona on kiihtymisvaiheessa ja haluamme varmistaa asiakkaiden turvallisen asioinnin mahdollisimman hyvin.

Otamme kerrallaan sisälle 10 asiakasta, niin ruokailuihin kuin iltapäivällä päiväkeskustoimintaankin. Voit valitettavasti joutua odottamaan ulkona hetken ennen kuin pääset sisälle, kiitos ymmärryksestäsi. Ruokailtuasi (max. 20 minuuttia!!) toivomme sinun poistuvan mahdollisimman sujuvasti, jotta saamme uusia ruokailijoita sisälle. Ruokailuaika on tarkoitettu PELKÄSTÄÄN ruokailuun, ei seurusteluun. Ruokailujen välillä emme ota asiakkaita sisälle, jotta saamme siivottua ja pidettyä tarvittavaa hygieniatasoa yllä. Muistakaa ruokailemaan tullessanne pitää 1-2m etäisyys toisiinne kun odotatte sisäänpääsyä sekä myös sisätiloissa ruokaa jonottaessanne. Henkilökunta valvoo etäisyyksien toteutumista. Älkää jääkö ruokailun jälkeen kuluttamaan aikaa sairaala-alueelle porukassa.

POIKKEUSAIKANA 12.10.2020 ALKAEN AUKIOLOAJAT TOISTAISEKSI:

Aamupala klo 08.15-10.00 (saavu paikalle viimeistään 09:45, ruokailuaika max. 20 minuuttia)

Lounas klo 11.00-12.30 (saavu paikalle viimeistään 12:15, ruokailuaika max. 20 minuuttia)

Päiväkeskustoiminnot ma-to klo 13.30-15.30 (Pyykkihuolto, suihku, biljardi, vaatevarasto, viranomaisasioiden hoito ja tietokoneen sekä puhelimen käyttö)

Älä asioi kipeänä, emme ota flunssaisia emmekä asumisyksikössä asuvia asiakkaita sisälle. Jokainen pesee kätensä saippualla sisään tullessaan, aivastaa/yskii hihaansa ja pitää 1-2m etäisyyden muihin ruokailijoihin. Ohjeita löytyy Sirkkalan seiniltä.

14.04.2020 ALKAEN: Kokemusasiantuntija tavoitettavissa puhelimitse ma-pe klo 8-18 p.046 9475802. Ota yhteyttä jos tarvitset apua. Jos puheluusi ei vastata heti, jätä soittopyyntö, niin sinulle soitetaan takaisin.

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi,
yhteistyöterveisin Sirkkalan päiväkeskuksen henkilökunta

 

Normaalitilanteessa Sirkkalan päiväkeskus tarjoaa turkulaisille päihderiippuvaisille henkilöille maksutonta arjen tukipalvelua. Henkilökunta auttaa viranomaisasioiden hoitamisessa, asumiseen liittyvissä kysymyksissä ja on mukana tukemassa ja motivoimassa asiakkaita päihteiden käytön vähentämispyrkimyksissä.

Päiväkeskuksessa voi käydä suihkussa ja pesettää pienen määrän vaatepyykkiä. Lisäksi aikaa voi viettää lehtien, tv:n tai pelien parissa. Asiakkailla on mahdollisuus arkisin maksuttomaan aamupalaan klo 8.15-10 ja lounaaseen klo 11-12.

Sirkkalan päiväkeskuksen palveluihin kuuluu päivätoiminnan lisäksi päihdehuollon tukiasunto-ohjaustoimintaa.

Asiakas voi asioida päihtyneenä, mutta päiväkeskus edellyttää asiallista ja muita kävijöitä kunnioittavaa käyttäytymistä.

HUOM!

Sirkkalan päiväkeskuksen kokemusasiantuntija on tavoitettavissa puhelimitse ma-pe klo 8-18 p.046 9475802.

Ota yhteyttä jos tarvitset apua. Jos puheluusi ei vastata heti, jätä soittopyyntö, niin sinulle soitetaan takaisin.