Äitiysneuvola

Neuvolan puhelinpalvelu

puh. 02 2662223
 • Voit soittaa puhelinpalveluun ma–to klo 8–14, pe klo 8–12
 • Puhelinpalvelussa on takaisinsoittojärjestelmä. Soitamme takaisin kaksi kertaa, jonka jälkeen numero poistuu järjestelmästä. Palvelunumerosta voit varata aikoja sekä saada neuvontaa ja ohjausta.
 • Jos haluat perua neuvola-aikasi, voit sanella viestin puhelinpalvelun vastaajaan. Ilmoita myös, jos tarvitset uuden ajan, niin soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Äitiysneuvola

Sähköinen asiointi

eTerveyspalveluiden kautta voit olla yhteydessä omaan terveydenhoitajaasi lyhyissä kysymyksissä tai varata ajan 14-16 ja 30-32 raskausviikon neuvolakäynnille.

Neuvola chat

Turun neuvoloissa on käytössä maakunnallinen chat, joka on tarkoitettu äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaille. Chatin kautta annetaan yleistä ohjausta kaikille neuvola-asiakkaille.

Poikkeusaukioloajat Turun neuvolapalveluissa 

Influenssarokotukset raskaana olijoille

Varaa aika e-terveyspalvelujen kautta Raskaana olevien influenssarokotukset | Turku.fi

  Tervetuloa äitiysneuvolaan

  Äitiysneuvolassa seurataan raskauden etenemistä sekä äidin ja tulevan vauvan vointia. Tavoitteena on tukea vanhempia odotusaikana ja vauvan synnyttyä. Neuvolan terveydenhoitaja on perheen tukena aina raskausajasta lapsen kouluikään asti. 

  Ensimmäisen äitiysneuvolakäynnin ajanvaraus

  Kun olet tehnyt positiivisen raskaustestin, ota yhteyttä neuvolaan puhelimitse.

  Varaamme sinulle soittoajan omalle terveydenhoitajallesi. Oma terveydenhoitajasi varaa sinulle ensimmäisen neuvola-ajan ja avaa sähköisen äitiyskortin käyttöösi.

   Neuvola tarjoaa raskauden aikana kaksi maksutonta ultraäänitutkimusta, joista ensimmäinen tehdään raskausviikoilla 11–13 ja toinen raskauden keskivaiheilla. Lue lisää ultraääni- ja sikiöseulontatutkimuksista.

    Ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan ensimmäiselle neuvolakäynnille.