Suun terveydenhuollon ajanvaraus

Yhteystiedot

  • Ajanvaraus: p. 02 266 0644 (ma-ti klo 7.30-15.30, ke-pe 8.00-15.30)

Sähköinen asiointi

Sähköisen asiointipalvelun kautta voi tarkistaa, perua tai siirtää varattuja hoitoaikoja.

Voit asioida suun terveydenhuollon ajanvarauksessa sähköisen asiointipalvelun kautta, puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköisen asiointipalvelun kautta ei voi varata ensimmäistä uutta aikaa. Muista ilmoittaa myös suun terveydenhuoltoon jos puhelinnumerosi on muuttunut.

Peru tai siirrä ajanvarauksesi mikäli sinulla on seuraavia oireita:

  • kuume
  • yskä
  • kurkkukipu
  • hengenahdistus
  • lihaskivut
  • nuha
  • pahoinvointi
  • ripuli

Mikäli sinulla on edellä mainittuja oireita, mutta tarvitset kiireellistä hoitoa akuutin vaivan vuoksi, ota yhteyttä suun terveydenhuollon ajanvaraukseen.

Sähköinen asiointipalvelu

Sähköisen asiointipalvelun avulla voit tarkistaa suun terveydenhuoltoon varatun ajan. Palvelun kautta voit perua ja siirtää vastaanotolle varatun ajan sekä varata suuhygienistiajan. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää asiakas, jonka puhelinnumero on rekisteröity suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmään.

Tekstiviestipalvelu

Voit lähettää henkilötunnuksesi ja asiasi, esimerkiksi ajan tarkastamisen, perumisen tai siirron, viestinä numeroon 040 662 0576. Saat vastauksen puhelimeesi myöhemmin.

Puhelinpalvelu

puh. 02 266 0644, ma-ti klo 7.30 - 15.30, ke-pe klo 8.00 - 15.30

Lauantaisin 040 654 1255, klo 8.00 - 13.00, palvelee asioissa, jotka koskevat lauantaivastaanottojen ajanvarauksia.

Varatun ajan peruuttaminen

Esteen sattuessa varattu aika tulisi perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Ilman hyväksyttävää syytä käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 18-vuotta täyttäneeltä asiakasmaksuasetuksen mukaisesti 51,50 euroa.

Joustava klinikka (Joki)

Turun kaupungin suun terveydenhuollossa toimii muun vastaanottotoiminnan ohessa Joustava klinikka (Joki) -toimintamalli, jossa tavoitteena on tehdä yhdellä hoitokäynnillä mahdollisimman paljon. Samalla käyntikerralla hammaslääkäri voi tutkimuksen lisäksi tarvittaessa paikata hampaan ja suuhygienisti poistaa hammaskiveä sekä kerrata kotihoitoa. Ajanvaraus Joki-klinikkaan tapahtuu suun terveydenhuollon ajanvarauksen kautta.

Joki -toimintamallia sovelletaan myös tiettyjen lasten- ja nuorten ikäryhmätutkimusten toteuttamiseen, näille käynneille lähetetään kutsut hammashoitolan toimesta.