Suun terveydenhuollon ajanvaraus

Voit asioida suun terveydenhuollon ajanvarauksessa sähköisen asiointipalvelun kautta, puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköisen asiointipalvelun kautta ei voi varata ensimmäistä uutta aikaa. Muista ilmoittaa myös suun terveydenhuoltoon jos puhelinnumerosi on muuttunut.

Sähköinen asiointipalvelu

Sähköisen asiointipalvelun avulla voit tarkistaa suun terveydenhuoltoon varatun ajan. Palvelun kautta voit perua ja siirtää vastaanotolle varatun ajan. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää asiakas, jonka puhelinnumero on rekisteröity suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmään. Palvelun kautta ei voi siirtää kaikkien hammaslääkäreiden kuten erikoishammaslääkäreiden – esimerkiksi oikojien – aikoja.

Tekstiviestipalvelu

Voit lähettää henkilötunnuksesi ja asiasi, esimerkiksi ajan tarkastamisen, perumisen tai siirron, viestinä numeroon 040 662 0576. Saat vastauksen puhelimeesi myöhemmin.

Puhelinpalvelu

Suun terveydenhuollon ajanvaraus:
puh. 02 266 0644, arkipäivisin klo 8.00 - 15.30.

Lauantaisin 040 654 1255, klo 8.00 - 13.00, palvelee asioissa, jotka koskevat lauantaivastaanottojen ajanvarauksia.

Varatun ajan peruuttaminen

Esteen sattuessa varattu aika tulisi perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Ilman hyväksyttävää syytä käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 15-vuotta täyttäneeltä asiakasmaksuasetuksen mukaisesti 50,80 euroa.