Terveysasemalla sinua palvelee oma tiimi

Moniammatillinen tiimimalli on uusi toimintatapa terveysasemilla. Sen avulla pääset oikeaan aikaan ammattilaiselle, jolta saat tarvitsemasi hoidon ja avun. Uudessa toimintamallissa etä- ja digivastaanottoja käytetään apuna entistä enemmän.

Terveysasemalla yhteyshenkilö käynnistää hoidon suunnittelun heti ensikontaktissa eri ammattilaisten kanssa. Moniammatillisessa tiimissä työskentelee sairaanhoitaja ja lääkäri sekä tarvittaessa muita ammattilaisia, esimerkiksi fysioterapeutti.

 

Saavutettava kuvateksti: Terveysasemilla on käytössä uusi toimintatapa, moniammatillinen tiimimalli. Sen avulla pääset oikeaan aikaan ammattilaiselle, jolta saat tarvitsemasi hoidon ja avun. Noudatat itse hoitosuunnitelmaasi ja kun tarvitset terveytesi hoidossa apua terveysasemalta, otat yhteyttä Omaolo.fi:n tai eTerveyspalveluiden kautta. Sinut ohjataan eteenpäin molemmista osoitteista. Terveysasemalla yhteyshenkilö käynnistää hoidon suunnittelun heti ensikontaktissa eri ammattilaisten kanssa. Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, varaamme sinulle ajan akuuttilinjalle. Silloin sairaanhoitaja arvioi sinut ja kutsuu tarvittaessa lääkärin paikalle ja saat apua nopeasti. Jos tarvitset kiireetöntä aikaa, oma moniammatillinen hoitotiimisi käsittelee asiasi ja terveysasemalta ollaan sinuun yhteydessä.

Kun tarvitset terveytesi hoidossa terveysaseman apua