Yhteys omalle terveysasemalle kätevästi verkossa

Ota yhteyttä Keskustan terveysasemalle

Sähköiset yhteydenotot kirjautuvat potilaskertomukseesi. Yhteydenottolomake tulee täyttää huolellisesti. Tämä nopeuttaa lomakkeen käsittelyä.

Ensimmäisellä kerralla sinun täytyy tehdä sähköisen asioinnin sopimus. Sopimus tarvitsee tehdä vain kerran.

Sopimusta tehdessä on tärkeä rastittaa kohdat "1. Tekstiviestit" ja "2. Web-viestit", jotta terveysasemalta voidaan olla myös sinuun päin yhteydessä sähköisesti.

Yhteystiedot

Lisätietoja eTerveyspalveluista

Saat yhteyden helposti Keskustan terveysasemalle sähköisellä yhteydenottolomakkeella. Näin vältät ajanvarauspuhelimeen jonottamisen. Yhteydenottolomake on tarkoitettu terveyteen liittyvien asioiden hoitoon ja se sopii parhaiten yhden terveysasian hoitoon.

Voit jättää yhteydenottosi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Sinuun otetaan yhteyttä joko sähköisesti tai puhelimitse riippuen yhteydenoton syystä 24 tunnin kuluessa yhteydenotostasi terveysaseman aukioloaikana. Keskustan terveysasema on auki arkisin klo 8-16.

Jos tarvitset sairaslomatodistuksen tai todistuksen sairaan lapsen hoitamista varten, niin otathan yhteyttä terveysasemalle puhelimitse.

Sähköistä yhteydenottoa kokeillaan aluksi Keskustan terveysasemalla. Syksyllä 2017 se on tarkoitus ottaa käyttöön kaikilla Turun terveysasemilla.