Kotisairaala

Yhteystiedot

Kotisairaala on erikoissairaanhoitoa, joka toteutetaan potilaan suostumuksella kunnon ja hoitomenetelmien salliessa hänen kotonaan. Hoitoon pääsee lääkärin lähetteellä.

Kotisairaalapotilaita ovat mm. insuliinihoitoiset diabeetikot, syöpäpotilaat, suonensisäistä antibioottihoitoa ja punasolusiirtoa vaativat sekä sydämen vajaatoimintaan hoitoa tarvitsevat. Potilaat ohjautuvat kotisairaalaan sairaalapalveluista, terveysasemien, päivystyksen, Tyksin tai yksityislääkäreiden lähettäminä. Hoitojakson aikana potilas on Turun sairaalapalveluiden potilas ja tarvittaessa hän voi tulla osastohoitoon. Kotisairaalan sairaanhoitajat tekevät hoitokäyntejä arkisin ja viikonloppuisin klo 7.00-21.00. Myös lääkäri tekee kotikäyntejä. Mikäli potilaalla esiintyy ongelmia yöaikana, hän voi ottaa yhteyttä kaupunginsairaalan vuodeosasto 27:een (yhteystiedot toimipisteet-kohdassa).

Toimipisteet

Toimipisteet

Kotisairaala

turkulaiset, lääkärin lähetteellä.

Kotisairaala on avoinna ma-su klo 07.00-21.00. Kotisairaalan potilaiden yöaikaiset yhteydenotot Turun kaupunginsairaalan osasto 27:lle, p. 02 266 2027.Asiakas maksaa hoidosta ns. hoitokäyntimaksun, joka sisältää hoitojakson aikana kotisairaalan lääkärin määräämät tutkimukset sekä niihin liittyvät kuljetusmaksut.

Palvelun toteutustapa: 

Itse tuotettu palvelu

Vastuuorganisaatio: 

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Puhelin:

Puhelin 02 266 2027

Palvelun toteutustapa: 

Itse tuotettu palvelu

Vastuuorganisaatio: 

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala