Suomi 100 -juhlavuoden ja uuden vuoden vastaanotto 31.12.

Turun Tuomiokirkkotorilla juhlitaan tänä vuonna erityisen riemullisesti vuoden vaihtumista, sillä tapahtumassa otetaan myös vastaan Suomen itsenäisyyden juhlavuosi 2017. Perinteisen ohjelman lisäksi ilta sisältää aiempaa viihteellisempiä elementtejä sekä kuljettaa yleisön sadan vuoden aikamatkalle ja tulevaan Suomi 100 -ohjelmaan.

Juhlavuoden Yhdessä-teeman mukaisesti yleisö pääsee mukaan toteuttamaan tapahtumia ja esityksiä. Mukana on maistiaisia tulevan juhlavuoden ohjelmasta sekä luonnollisesti myös yllätysohjelmaa.

Tuomiokirkkotorilla

klo 18.30–20 100 vuoden aikamatka, yhteiskaraokea, kynttiläkulkue, pallomerirock, purjetanssi ja huiskutanssi. Huiskuja jaetaan tuhannelle ensimmäiselle. Alkuilta huipentuu SirkusUnionin tulitaide- ja pyrotekniikkashowhun.
klo 20–22.30 Joulutarina-elokuva jättiscreenillä, jouluista musiikkia sekä maistiaisvideoita tulevasta Suomi 100 -ohjelmasta.
klo 22.30–23.30 Tanssia, laulua, videoita ja näyttävä tulishow. Omat kuvaterveiset voi käydä ikuistamassa kuvausseinän edessä.
klo 23.00 Hartaushetki Tuomiokirkossa

Puhe pastori Tiina-Kaisa Honkasalo, kanttori Jukka Pietilä, Laivaston soittokunnan soittoryhmä ja Mieskuoro Laulun Ystävät, joht. Juha Järvinen.

klo 23.30 uudenvuoden vastaanottotilaisuus Tuomiokirkon portailla

Finlandia-hymni, Suomi 100 -suurkuoro, joht. Juha Järvinen. Puheet: tuomiorovasti Heimo Rinne ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Seppo Lehtinen. Yhteislauluina virsi 170, 1 ja 4 ja Maamme-laulu, 1 .suomi, 1. ruotsi, 2. suomi.

klo 24.00 ilotulitus Samppalinnanmäeltä

Lasten uusivuosi Kupittaanpuistossa 31.12.

Maksuton koko perheen tapahtuma.

klo 15 Lasten liikunnan ihmemaa ja lumityöpaja Kupittaan Urheiluhallilla.
klo 16 Mimi ja Kuku esiintyvät Urheiluhallissa
klo 18 lasten ilotulitus Pyhän Henrikin aukiolla